Skocz do zawartości

Fotografia

Keriel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

1 - liść taki do dekoracji za kawałkiem siatki

4 - haft krzyżykowy smile.gif

11 - zegarek na kuchence

13 - liść z nożem

16 - wykrzywiona igła z maszyny do szycia

17 - to samo co 16

18 - to samo co 16 i 17

20 - gniazdo od pedała maszyny do szycia

21 - prowadnica szuflady

27 - krople płynu do naczyń

Riv a o którą dokładniej chodzi bo jeżeli to ta ze stopką i nićmi to ja tylko tak zawinąłem nić na stopke i zrobiłem fotke :P

Odnośnik do odpowiedzi

no calkiem calkiem te foty ale troche maly obszar ostrosci na niektorych.. moze wieczorkiem wrzuce swoje zdjecia makro robione nikonem d70 z obiektywem do makro( krople wody na plytach itp).. zdjecia dodatkowo obrabiam i otrzymuje ostrosc prawie na calym ekranie.. foty takie jak ty wychodza na 2gim moim aparacie- fuji s5500 na funkcji makro

Odnośnik do odpowiedzi

nie no jak na Olympusa SP-350 to niezle.. akurat nie mam zadnych fotek makro na kompie.. teraz wrzucam ptaszka ktory towazyszyl mi kiedys w pewnej restauracji przy jedzieniu.. :) fota robiona fuji s5500.. niedlugo bedzie sesja makro moich roslinek jak tylko wybudze je z zimowania :) wiec na pewno cos wrzuce..

http://images20.fotosik.pl/60/3c9cc363d986eb2dmed.jpg

Odnośnik do odpowiedzi

mam jeszcze kilka fotek fajnych ale to raczej budynki itp.. nic z przyrody.. reszte mam gdzies na plytach wiec jak cos znajde to odrazu wrzuce.. ale mysle ze i tak z roslinkami wyjda najlepsze bo jeszcze nie robilem..

Odnośnik do odpowiedzi