wolo Napisano 17 Października 2010 Share Napisano 17 Października 2010 Witam ja mam takie niepozorne pytanie. Bo mam taki mix nasion aliciae z filformisem. Bo z racji ze filformis jest rosiczka zimnolubną to pasuje je stratyfikować i mam takie pytanie czy jak namocze te nasiona w ga3 razem z aliciae czy to nie uszkodzi jakos nasion aliciae i nie wplynie negatywnie na ich kielkowalosc? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 17 Października 2010 Share Napisano 17 Października 2010 Wydaje mi się, ze nie powinny. Ale poczekajmy na inne osoby z doświadczeniem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 17 Października 2010 Share Napisano 17 Października 2010 Ja do in vitro kiedyś praktycznie wszystkie maczałem w GA3, tak żeby sobie zrobić więcej roboty. Kiełkowały wzorowo. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 17 Października 2010 Autor Share Napisano 17 Października 2010 Aha wiec myśle że im nic nie bedzie dzieki za odp. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi