Skocz do zawartości

parę fotek- Klawdia

Klawdia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

nie nie, fotki są z piątku 25 marca. to zdjęcia z pokoju hodowlanego na uczelni. duuużo świetlówek, wilgotność nie wiem jaka, odczytywałam, ale zapomniałam. roślinom chyba jest tam dobrze :D. mamy zamiar donieść z Albertem tam trochę więcej roślin i planujemy coś pobadać skoro mamy możliwości. tylko jeszcze uzgadniamy co :D.

nad każdym stołem jest 5 albo 4 świetlówki, chyba 120 cm, 36W z Philipsa. mogę dokładniej sprawdzić jakie jeśli to kogoś interesuje :)

Edytowane przez Klawdia
Odnośnik do odpowiedzi

Muszę zapytać Alberta które zimowały, bo nie mam pewności co do wszystkich (ale wydaje mi się, że większość jest po zimowaniu). Napiszę jak tylko się do niego dodzwonię.

w pokoju hodowlanym będę w środę albo jutro o ile zdążę. spiszę wszystko co się da na temat świetlówek i dam znać :).

aa, i jeszcze dodam, że rośliny są tam niecałe dwa miesiące, bo to chyba istotne :P.

Edytowane przez Klawdia
Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.