ErysFR Napisano 25 Marca 2011 Share Napisano 25 Marca 2011 Faktycznie bardzo ładnie wybarwiona sativ pewnie ją napromieniował, że podatna się zrobiła heheheh Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawdia Napisano 28 Marca 2011 Autor Share Napisano 28 Marca 2011 więcej fotek z pokoju hodowlanego : Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 Jak to jest możliwe, że kapturnice mają tak rozwinięte i kolorowe pułapki? O tej porze roku? To są pewnie fotki z lata, prawda? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawdia Napisano 28 Marca 2011 Autor Share Napisano 28 Marca 2011 (edytowane) nie nie, fotki są z piątku 25 marca. to zdjęcia z pokoju hodowlanego na uczelni. duuużo świetlówek, wilgotność nie wiem jaka, odczytywałam, ale zapomniałam. roślinom chyba jest tam dobrze . mamy zamiar donieść z Albertem tam trochę więcej roślin i planujemy coś pobadać skoro mamy możliwości. tylko jeszcze uzgadniamy co . nad każdym stołem jest 5 albo 4 świetlówki, chyba 120 cm, 36W z Philipsa. mogę dokładniej sprawdzić jakie jeśli to kogoś interesuje Edytowane 28 Marca 2011 przez Klawdia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 To jeśli możesz to sprawdź to proszę. Akurat kwestie kapturnic (i to hodowli pod sztucznym światłem) bardzo mnie interesują. Czy te kapturnice zimowały? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawdia Napisano 28 Marca 2011 Autor Share Napisano 28 Marca 2011 (edytowane) Muszę zapytać Alberta które zimowały, bo nie mam pewności co do wszystkich (ale wydaje mi się, że większość jest po zimowaniu). Napiszę jak tylko się do niego dodzwonię. w pokoju hodowlanym będę w środę albo jutro o ile zdążę. spiszę wszystko co się da na temat świetlówek i dam znać . aa, i jeszcze dodam, że rośliny są tam niecałe dwa miesiące, bo to chyba istotne . Edytowane 28 Marca 2011 przez Klawdia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 No no coraz ładniej u Ciebie ładnie wybarwione roślinki. pzdr Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi