ErysFR Napisano 9 Marca 2011 Share Napisano 9 Marca 2011 30-40zł. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JATAMAN Napisano 11 Marca 2011 Autor Share Napisano 11 Marca 2011 (edytowane) ------------------------------------------------------------ POMPA ULKA ------------------------------------------------------------ przeglądając inne fota terrarystyczne spotkałem ogłoszenie w którym chłopak chce sprzedać POMPA ULKA model.EK2 1/1min 56WATT plus 3 dysze mglowe na wężyku ciśnieniowym cenę zaproponował 80pln 2x włącznik elektroniczny z nastawem minimalnym 1 minuta - cena za sztuke 10 zł pytanie do was: 1. czy jest to wydajna i warta ceny pompka? 2. czy jest ktoś z bielsko białej na naszym forum?? cała jego oferta brzmi tak: Reptimineral H - prawie całe pudełko brakuje może z 5 g - cena 15 zł włącznik czasowy mechaniczny z nastawem co 15 minut - cena 6 zł 2x włącznik elektroniczny z nastawem minimalnym 1 minuta - cena za sztuke 10 zł pompka ulka plus 3 dysze mglowe na wężyku ciśnieniowym - cena 80 zł wężyk do systemów zraszania 13 metrów - cena 20 zł ultra vitalux 300 W używana łącznie może z godzinke plus lampka do niej przykęcana do blatu - cena 100 zł szklane terrarium 100x40x50 + szafka orginalna pod terra promocja - cena 150 zł 6 sztuk roślinek sztucznych wiszących takich jak paprotki, bluszcze itp - cena 10 zł za sztuke lub 40zł wszystkie 6 warunkiem jest odbiór odobisty... Edytowane 11 Marca 2011 przez JATAMAN Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebenzo30 Napisano 4 Kwietnia 2011 Share Napisano 4 Kwietnia 2011 Witaj ja mam pompkę ULKA i to chyba ta co opisujesz wyżej, mam do niej podpięte 3 dysze gardeny wszystko działa jak należy jak na razie tylko chwalić, mam nadzieje ze tak już pozostanie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi