hddk Napisano 29 Października 2010 Autor Share Napisano 29 Października 2010 Dodałem parę zdjęć, ale żadnych kompozycji się nie spodziewajcie, to nie w moim stylu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErysFR Napisano 29 Października 2010 Share Napisano 29 Października 2010 Nie jest to w moim stylu, ale precyzja, jakość i piękne rośliny tworzą na swój sposób bardzo wyrafinowaną kompozycję. Mi się to osobiście podoba Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 29 Października 2010 Share Napisano 29 Października 2010 ahhh mega to wyglada mega Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 30 Października 2010 Share Napisano 30 Października 2010 A ja czekam na kolejne projekty bo to starczy może na 2 lata Skończysz jak już kiedyś pysie jedno mieszkanie dla siebie drugie dla roslin i mam nadziej że się tak stanie . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 2 Listopada 2010 Share Napisano 2 Listopada 2010 Wszystko pięknie, ładnie, ale mógłbyś wstawić fotki tego kwitnącego reniformisa jakbyś mógł to taką pokrojową i samego kwiatka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 2 Listopada 2010 Autor Share Napisano 2 Listopada 2010 Wszystko pięknie, ładnie, ale mógłbyś wstawić fotki tego kwitnącego reniformisa jakbyś mógł to taką pokrojową i samego kwiatka Kwitnie U. longifolia, a nie reniformis Longiofolia dopiero odbija po przenosinach, zresztą ona idzie bardziej w stolony niż w liście. W starym terra nie miał się jak rozrosnąć, a pędy były cały czas przypalane przez świetlówki. Z kolei U. reniformis mam od niedawna i jeszcze się nie rozrósł. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 2 Listopada 2010 Share Napisano 2 Listopada 2010 ahhh swietnie kwitnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 2 Listopada 2010 Share Napisano 2 Listopada 2010 Nie reniformis, a szkoda, ale lepsze to niż nic. U mnie nic nie kwitnie Ty masz w liscie napisane "Utricularia reniformis f. courte", a coś takiego chyba nie istnieje w systematyce (przynajmniej się z tym nie spotkałem) a wiec o co chodzi z tym "f. courte"? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 2 Listopada 2010 Autor Share Napisano 2 Listopada 2010 Tak BestCarnivorousPlants określa sprzedawaną przez siebie mniejszą odmianę U. reniformis. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 2 Listopada 2010 Share Napisano 2 Listopada 2010 To skrót z francuskiego - f. oznacza forme (forma,pokrój) forme courte - ma krótkie liście. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi