arucardo Napisano 27 Października 2010 Share Napisano 27 Października 2010 witam niedawno na urodziny dostałem malutką ok 1cm dionae i nie wiem za bardzo jak ja potraktować w czasie nadchodzącej zimy, normalnie ja zimować jak dorosłe? nie jest w najlepszym stanie więc nie za bardzo wiem co z nią zrobić.. z góry dzięki za podpowiedzi:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 27 Października 2010 Share Napisano 27 Października 2010 Kup lampke i swietlowke philips tornado day light i ja doswietlaj przez zime... jest za mala zeby ja zimowac. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 27 Października 2010 Share Napisano 27 Października 2010 Również odradzam ryzykowne zimowanie takiego malucha. Natomiast zakup świetlówki nie jest niezbędny. U mnie od paru lat wszelkie przedszkolaki są zimą po prostu na południowym parapecie i dają radę. Co nie zmienia faktu, że jeśli pójdziesz za radą mojego Przedmówcy to roślinka będzie ładniej rosła. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arucardo Napisano 27 Października 2010 Autor Share Napisano 27 Października 2010 witam niedawno na urodziny dostałem malutką ok 1cm dionae i nie wiem za bardzo jak ja potraktować w czasie nadchodzącej zimy, normalnie ja zimować jak dorosłe? nie jest w najlepszym stanie więc nie za bardzo wiem co z nią zrobić.. z góry dzięki za podpowiedzi:) a jaki ją doświetlać?ile godzin dziennie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 28 Października 2010 Share Napisano 28 Października 2010 Jesli nie boli Cie wydanie kilku zlotowek przez zime wiecej za prad to mozesz nawet od rana do wieczora.. Wstajesz wlaczasz lampke kladziesz sie spac wylaczasz Ja tak robie Tymbardziej ze im dluzej zarowka energooszczedna dziala tym wiecej zaoszczedza. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arucardo Napisano 28 Października 2010 Autor Share Napisano 28 Października 2010 a jaki ją doświetlać?ile godzin dziennie? dzięki wielkie:) mam nadzieje że na wiosnę wyrośnie z niej gigant:P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi