trol Napisano 2 Listopada 2010 Autor Share Napisano 2 Listopada 2010 poskoczki mułowe żyja w słonej wodzie a rozmnożyć je można ale trzeba im zrobić specialne warunki takie jakie mają w naturze muszą mieć bardzo dużo piasku do kopania dołków. kupiłem je kiedyś we Wrocławiu. fajnie by wygladały z dzbanecznikami miałem taki pomysł ale nie wiedziałem jaką kupić świetlówkę. pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trol Napisano 2 Listopada 2010 Autor Share Napisano 2 Listopada 2010 poskoczki moga być z innymi rybami ale takimi żeby się nie mieściły do pyska bo je zjedzą a zęby mają spore. Mięso z ryb uwielbiają Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trol Napisano 2 Listopada 2010 Autor Share Napisano 2 Listopada 2010 i jeszcze jedno muszą one posiadać w akwarium wode i ląd bo bez niego nie przeżyja. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trol Napisano 2 Listopada 2010 Autor Share Napisano 2 Listopada 2010 prosze pytać hodowałem je przez 5 lat Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 2 Listopada 2010 Share Napisano 2 Listopada 2010 Nie odpisuj sam sobie, używaj opcji Edytuj! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi