straus Napisano 1 Listopada 2010 Share Napisano 1 Listopada 2010 (edytowane) Witam Z własnego doświadczenia, po jakim czasie zauważacie pierwsze pozytywne oznaki założenia koloni in vitro? Chodzi mi dokładnie o rosiczkę. Pozdrawiam Edytowane 1 Listopada 2010 przez straus Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekSz Napisano 1 Listopada 2010 Share Napisano 1 Listopada 2010 Jeżeli po 14 dniach nie widać śladów kontaminacji, pożywka trzyma się dobrze, a materiał roślinny również, to masz spore szanse na powodzenie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
straus Napisano 1 Listopada 2010 Autor Share Napisano 1 Listopada 2010 No to czekam cierpliwie, dziękuję Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość myszak_210 Napisano 2 Listopada 2010 Share Napisano 2 Listopada 2010 Witam, zwracam się do Was z ogromną prośbą. Tematem mojej pracy licencjackiej jest "Rozmnażanie roślin owadożernych w kulturach in vitro". Jednak nie znalazłam zbyt wiele artykułów na ten temat. Czy moglibyście podać mi jakieś wartościowe publikacje bądź pozycje książkowe. Z góry bardzo dziękuje. ------------ Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi