Masiol Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 Witojcie! Jak w temacie. Proszę o pomoc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 Zwykła odpada, dichotoma też, więc pozostaje multifida. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekSz Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 Drosera binata var. multifida f. extrema na 100%. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 14 Listopada 2010 Autor Share Napisano 14 Listopada 2010 Czemu f. extrema a nie zwykła multifida? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekSz Napisano 16 Listopada 2010 Share Napisano 16 Listopada 2010 Bo z tego co u Ciebie widać, już się bankowo podzieli na 12 części. Więc wychodzi var. multifida, a jeżeli podzieli się na więcej części var. multifida f. extrema Twoja już podzieliła się na 6 i z tego co widzę, każdy koniec, ma ochotę się jeszcze na pół dzielić. Potrzeba trochę czasu. Ja swoją binatę kupiłem jako: Binata var binata f.multifida f.extrema. Coś takiego, nie pamiętam nazwy, a na pewno była dłuższa niż ta podana teraz przeze mnie, ale nie mogę do niej dotrzeć. Jest jeszcze opcja, że sprzedający zrobił mnie w konia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi