gryzon Napisano 19 Listopada 2010 Share Napisano 19 Listopada 2010 Więc tak, mam zdjęcie tłustoszka i myślę że to Tina, ale wolę się upewnić. Są tylko 2 możliwości: P. tina, albo P. weser. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9eaa2ecc4cb4be3d.html Z góry dzięki i pozdrawiam, Ania. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 19 Listopada 2010 Share Napisano 19 Listopada 2010 Ja bym powiedzial ze wesser, ale poczekał bym aż zakwitnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@ti Napisano 20 Listopada 2010 Share Napisano 20 Listopada 2010 Jeśli to na pewno, któryś z tych dwóch, o których piszesz to stawiałbym na Wesera. Nie spotkałem się, żeby Tina się wybarwiała, ale 100% pewności będzie jak liście będą trochę większe, bo wtedy już nie da się pomylić tych dwóch tłustoszy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 20 Listopada 2010 Autor Share Napisano 20 Listopada 2010 Ok, dzięki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi