Skocz do zawartości

Wodospad

gryzon

Rekomendowane odpowiedzi

Kupijesz pompke dla rybek :) najlepiej filtr kubełkowy (mały) i wyprowadzasz wężyki jeden na góre drógi do pojemnika :). Filtry kubełkowe mają to do siebie że będą ci od razu filtrować wode.

Filtr kubełkowy (mniej wiecej) : http://allegro.pl/filtr-zewnetrzny-kubelko...1318143630.html

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Możecie mi wytłumaczyć, niekoniecznie takim fachowym językiem, jak wykonać wodospad do wiwarium???

ja mam filtr od starego akwa do sprzedania jak chcesz to wstawie tu fote to ocenia czy taki sie nada i moge Ci odsprzedać 100% sprawny

EDIT: oj oj mój sie nie nada po zastanowieniu bo to wewnetrzny

Edytowane przez ReD-GreeN
Odnośnik do odpowiedzi

Albo pompki w stylu atman at-301,302, itp. Małe, najmniejsza ma z 3x4x4cm, wogóle ich nie słychać i 4 w pobiera przykładowo. Są baaardzo tanie 19-30zł zależnie od modelu...

No pompka może też być ale filtr spełnie jeszcze jedną dodatkową funkcjie- oczyszczanie wody.

Odnośnik do odpowiedzi

A jeszcze jedno pytanie - ile kosztują takie gotowe wodospadziki? Pytam w imieniu kolegi bo on ma jakąś żabę w terra i nie wie i prosił żebym spytała jak a jakimś forum terrarystycznym jestem, a owadożerki to w końcu też coś z terrarystyki mają :)

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.