gryzon Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Witam. Możecie mi wytłumaczyć, niekoniecznie takim fachowym językiem, jak wykonać wodospad do wiwarium??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Kupijesz pompke dla rybek najlepiej filtr kubełkowy (mały) i wyprowadzasz wężyki jeden na góre drógi do pojemnika . Filtry kubełkowe mają to do siebie że będą ci od razu filtrować wode. Filtr kubełkowy (mniej wiecej) : http://allegro.pl/filtr-zewnetrzny-kubelko...1318143630.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 (edytowane) Witam. Możecie mi wytłumaczyć, niekoniecznie takim fachowym językiem, jak wykonać wodospad do wiwarium??? ja mam filtr od starego akwa do sprzedania jak chcesz to wstawie tu fote to ocenia czy taki sie nada i moge Ci odsprzedać 100% sprawny EDIT: oj oj mój sie nie nada po zastanowieniu bo to wewnetrzny Edytowane 21 Listopada 2010 przez ReD-GreeN Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErysFR Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Albo pompki w stylu atman at-301,302, itp. Małe, najmniejsza ma z 3x4x4cm, wogóle ich nie słychać i 4 w pobiera przykładowo. Są baaardzo tanie 19-30zł zależnie od modelu... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Albo pompki w stylu atman at-301,302, itp. Małe, najmniejsza ma z 3x4x4cm, wogóle ich nie słychać i 4 w pobiera przykładowo. Są baaardzo tanie 19-30zł zależnie od modelu... No pompka może też być ale filtr spełnie jeszcze jedną dodatkową funkcjie- oczyszczanie wody. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErysFR Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Nie no nie negowałem twojej opcji lecz podawałem inny przykład Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 21 Listopada 2010 Autor Share Napisano 21 Listopada 2010 A jeszcze jedno pytanie - ile kosztują takie gotowe wodospadziki? Pytam w imieniu kolegi bo on ma jakąś żabę w terra i nie wie i prosił żebym spytała jak a jakimś forum terrarystycznym jestem, a owadożerki to w końcu też coś z terrarystyki mają Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Gotowe raczej sa drogie 100-150zl a moze i wiecej allegro nie gryzie http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&...p;category=1528 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 21 Listopada 2010 Autor Share Napisano 21 Listopada 2010 Dzięki wszystkim w imieniu kolegi i swoim Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi