gryzon Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 Wytłumacz mi gryzon co ma sprzedawca do jakości pracy PP ? Sorki, coś mi się chyba zrąbało z internetem, albo przynajmniej z forum. Byłam pewna że zadytowałam wypowiedź Anorak98, że poleca allegro... Jeszcze raz sorki. Chodziło mi o to, że zależy jaki sprzedawca na allegro. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kimi150 Napisano 25 Listopada 2010 Autor Share Napisano 25 Listopada 2010 Nie zamawialem z allegro tylko od uzytkowika tego forum, ktorego temat o sprzedazy All Red jest w dziale Sprzedam All Red, Artura Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 A skąd zamiawiałeś, z Allegro? Ja osobiście polecam Allegro, jeśli chodzi o wszelkiego rodzaju rośliny owadożerne smile.gif No Anorak, musisz jeszcze wiele tematów przejrzec na forum, zanim skumasz o co chodzi w hodowli Owadożerów. A allegro, no cóż sama zobaczysz, że tutaj mało który hodowca zamawia rośliny z allegro z wielu powodów. Pozdro Znalazło się dwóch znawców... Allegro samo w sobie nie sprzedaje roślin, tylko umożliwia sprzedaż zwykłym hodowcom, firmom itd... Dlatego też, nie można generalizować, że allegro jest dobre, albo złe. Są źli i dobrzy sprzedawcy, ciekawe i mniej ciekawe rośliny. Więc o czym wy w ogóle mówicie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anorak98 Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 (edytowane) No wiem, to była raczej nieprzemyślana odpowiedź . Przyznam, że jeszcze nie znam się na ich hodowli, mam nadzieję, że to się zmieni . W każdym razie wydaje mi się, że jednak roślinki kupione przez internet lub od dobrego hodowcy, są lepsze niż np. z jakiegoś sklepu (nie chcę tu nikogo obrazić!!), gdzie głównie chodziło o to, żeby ładnie wyglądały... ale to jest tylko moje zdanie . Dobra, widzę, że powstało tu jakieś zamieszanie. ..tego mojego posta wgl nie było Edytowane 25 Listopada 2010 przez Anorak98 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theofil Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 (edytowane) No Anorak, musisz jeszcze wiele tematów przejrzec na forum, zanim skumasz o co chodzi w hodowli Owadożerów. A allegro, no cóż sama zobaczysz, że tutaj mało który hodowca zamawia rośliny z allegro z wielu powodów. Pozdro Znalazło się dwóch znawców... Allegro samo w sobie nie sprzedaje roślin, tylko umożliwia sprzedaż zwykłym hodowcom, firmom itd... Dlatego też, nie można generalizować, że allegro jest dobre, albo złe. Są źli i dobrzy sprzedawcy, ciekawe i mniej ciekawe rośliny. Więc o czym wy w ogóle mówicie? No znawcą się nie czuję piszę co myślę. Jak widzę, te przekolorowane opisy roślin na allegro to mi się odechciewa ich kupna, a ich źródła też nie można sprawdzić. Zatem chodziło mi bardziej o kupno w sprawdzonych sklepach lub u sprawdzonych hodowców. Edytowane 25 Listopada 2010 przez theofil Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anorak98 Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 heh, ok ok, zgadzam się, tylko nie bijcie! Wiadomo, ze zalezy od sprzedawcy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 Zatem chodziło mi bardziej o kupno w sprawdzonych sklepach lub u sprawdzonych hodowców. Ale również sprawdzony hodowca może wystawić swoją aukcję na allegro, prawda? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theofil Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 Ale również sprawdzony hodowca może wystawić swoją aukcję na allegro, prawda? No jasne, że tak. Nie ma co się kłócić (bądź prowadzić długa wymianę zdań), bo chciałem tylko uzmysłowić koleżance, że nie tylko Allegro istniejej, jako miejsce kupna i sprzedaży owadożerów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 (edytowane) nie tylko Allegro istniejej, jako miejsce kupna i sprzedaży owadożerów O, rly? Ludzie, to ja wysyłałem.. Może jestem zły, ale nie aż tak jak allegro.. Kupujący dostał skan potwierdzenia. Powyższa dyskusja (chociaż lege artis nie mam chyba prawa tego tak nazwać) bez sensu.. Tak to już w Polsce jest.. Każdy chce być fachowcem.. Pozdrawiam. Edytowane 25 Listopada 2010 przez ArturP Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi