Diron Napisano 26 Listopada 2010 Share Napisano 26 Listopada 2010 Poszukuję pyłku muchołówki, Interesuje mnie pyłek jakieś "specyficznej" odmiany (czyli inna niz regular form)Najbardziej interesuje mnie pyłek takich odmian:'Dentate Traps','Akai Ryu','Red Burgundy','Fused Tooth','Giant'.Jesli ma ktoś pyłek jakiegoś kultywaru muchołowki to niech napisze.W ostateczności może też byc pyłek 'Regular Form' powieważ wiem iż teraz to dziwny czas na kwitnienie muchołówki i może nie być pyłku!Jakby ktos miał pytania to doświetlam muchołowke i ma odpowiednie warunki do kwitnienia.Potrzebuję tylko pyłek bo chce zrobić krzyżówki! Z góry dziękuje za odpowiedzi i oczywiście pyłek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 26 Listopada 2010 Share Napisano 26 Listopada 2010 (edytowane) Bardzo ciężko w ten sposób zrobić "krzyżówki" muchołówki. Najprawdopodobniej i tak wyjdzie regular. Edytowane 26 Listopada 2010 przez Mekk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diron Napisano 26 Listopada 2010 Autor Share Napisano 26 Listopada 2010 Bardzo ciężko w ten sposób zrobić "krzyżówki" muchołówki. Najprawdopodobniej i tak wyjdzie regular. Ale i tak nic nie szkodzi spróbować oczywiście jeśli ktoś ma w ogóle pyłek! A tak propo to moja muchołówka to nie jest regular form! Ps . JAk ktos ma pyłek jakiejkolwiek muchołowki niech pisze! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 26 Listopada 2010 Share Napisano 26 Listopada 2010 Podpisuję się pod sceptycyzmem poprzednika. Tak jeszcze z ciekawości. Teraz Ci kwitnie muchołówka?! To chyba nie najlepsza pora na kwiatek i nasiona... No, chyba, że ją czymś tam "palisz", a nie doświetlasz, to może jeszcze... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 26 Listopada 2010 Share Napisano 26 Listopada 2010 No tak z lekka już po sezonie moje wszytskie spią już. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.sagan Napisano 27 Listopada 2010 Share Napisano 27 Listopada 2010 no ciężko bedzie z pyłkiem bo raczej nikt nie przechowuje tak długo pyłku a nawet jezeli to raczej nie bedzie wartościowy Ja bym na twoim miejscu uśpil ją teraz a na wiosne pytał o pyłek Pozdrawiam i powodzenia w szukaniu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rockelon Napisano 30 Grudnia 2010 Share Napisano 30 Grudnia 2010 Możesz też sobiezrobić tak że będziesz miał niektóre muchołówki na zimę a niektóre muchołówki na lato... Ja to zrobić? ;/ Po pierwsze musisz miec odpowiednie pomieszczenie np piwnicę do której nie dochodzi światło słońca W lato gdy temperatura będzie 20-30*C to tam będzie znacznie mniejsza i jeśli będziesz tak robił w lato a w zimę utrzymywał ją w ciepłej temperaturze będziesz miał pyłek:P Wystarczy zimowanie 2 różnych muchówek w "lato" i 2 różnych żeby nie zimowały w zimę xD hahaha MUCHOŁÓWKA ;P >>>>POZDRO<<<< Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 30 Grudnia 2010 Share Napisano 30 Grudnia 2010 Możesz też sobiezrobić tak że będziesz miał niektóre muchołówki na zimę a niektóre muchołówki na lato... Ja to zrobić? ;/ Po pierwsze musisz miec odpowiednie pomieszczenie np piwnicę do której nie dochodzi światło słońca W lato gdy temperatura będzie 20-30*C to tam będzie znacznie mniejsza i jeśli będziesz tak robił w lato a w zimę utrzymywał ją w ciepłej temperaturze będziesz miał pyłek:P Wystarczy zimowanie 2 różnych muchówek w "lato" i 2 różnych żeby nie zimowały w zimę xD hahaha MUCHOŁÓWKA ;P >>>>POZDRO Bez komentarza... Zamykam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi