ErysFR Napisano 22 Grudnia 2010 Share Napisano 22 Grudnia 2010 Tyle, ile poświęciliście czasu na forum, mogliście poświęcić na doręczenie do rąk roślin, bo z tego co widzę, łowicz i warszawa są niedaleko... A jak nie było czasu to poczekać na ten czas tydzień, choć często was widać tutaj... Albo nawet na upartego kuriera expresowo wziąźć... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 22 Grudnia 2010 Share Napisano 22 Grudnia 2010 Heh, a ja na swoje rośliny (nie u Mekka) zaczekałam 1,5 tygodnia dłużej, ale za to doszły w doskonałym stanie. I po co ten pośpiech? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 22 Grudnia 2010 Share Napisano 22 Grudnia 2010 Jataman- nie widzę sensu trzymania tych pozostałości po roślinach w doniczkach :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JATAMAN Napisano 22 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2010 Jataman- nie widzę sensu trzymania tych pozostałości po roślinach w doniczkach :/ człowiek uczy się na błędach. mam nadzieje że ten temat choć jednej osobie pomógł podjąć dobrą decyzje < inną niż ja > jeśli chodzi o wysyłkę roślin zimą. zwłaszcza tym początkującym tak jak ja. nie szkoda mi kasy bo błędy muszą kosztować. Szkoda mi roślin. edit: Jeśli ADMIN uzna że ten temat można już zakończyć i usunąć niech tego dokona, a jeśli stwierdzi że można zapobiec innej tragedii zostawiając go na forum niech tak się stanie. Ja osobiście nie mam już co tu opisywać, 3 z 4 rośliny zginęły. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 22 Grudnia 2010 Share Napisano 22 Grudnia 2010 W takim razie temat zamkniemy. W najbliższym czasie zostanie dokonana mała korekta regulaminu i akcja ostrzegająca przed wysyłka w niekorzystnych warunkach co by uniknąć podobnych sytuacji na przyszłość. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi