Anorak98 Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 Nie znalazłam tematu, w którym byłaby o tym mowa, więc zakładam go tutaj. Chodzi mi o internetowy sklep CarniSana. Czy ktoś z Was kupował kiedyś w tym sklepie, albo miał z nim styczność? A jeśli tak, to jak go ocenicie (rośliny, przesyłkę, czas jej dostarczenia itp...) - pozytywnie czy negatywnie. I przy okazji zapytam czy (oprócz działu handlowego na tym forum oczywiście ) są jeszcze jakieś inne sklepy, które możecie polecić? Pozdrawiam:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kynek_vava Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 coś słabo szukałaś. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lothia Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 (edytowane) hym,zamawiałam w CarniSanie ,niestety mróz się zrobił więc moje zamówienie musi poczekać,napewno jest świetny kontakt i przystępne ceny,na razie w czasie oczekiwania na rozsądną pogodę ciągle coś domawiam,więc marudzę chłopakom ale nie narzekają,odpisuja szybko za każdym razem. Kupowałam w wakacje w WildNature [zresztą od tego zaczęłam:)],roślinki przyszły szybko,w dobrym stanie i bardzo dobrze zabezpieczone. Edytowane 13 Grudnia 2010 przez lothia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 carnisane moge smialo polecic Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowakko Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 Ja zamawiałem we wrześniu. Zamowiłem 17 roslin, głownie rosiczki i muchołowki niewielkich rozmiarów. Po otrzymaniu przesylki okazało się ze dostałem dodatkowo kapturnice oraz muchołówkę, podejrzewam ze regualar form. Możliwe że było to też rekompensatą za to, że D. rotundiifolia była tylko małą sadzonką, ale i tak bardzo miły gest . Bardzo dobrze zapakowane, miły kontakt, ja polecam PS: Po transporcie było widać ze rośliny troche zmęczone, dzbanecznik stracił 3 dzbanki, które posiadał a rosliny przyzwyczajały sie z 1-2 tyg, ale teraz pięknie rosną Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anorak98 Napisano 13 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2010 Aha, dzięki bardzo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Husky Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 Polecam Ci ten sklep, od pewnego czasu zamawiam tylko w carnisana maja bardzo dobry kontakt szybka wysyłka, gratisy i rośliny bardzo dobrze zabezpieczone Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi