Maciej Napisano 22 Grudnia 2010 Share Napisano 22 Grudnia 2010 Czy ktoś miał do czynienia z takim cudem? http://allegro.pl/mucholowka-daj-kwiatkowi...1366329086.html . "Wystarczy podlać puszkę w której znajduje się sadzonka i roślinka po kilku tygodniach zacznie swoją ciężką pracę." To możliwe aby sadzonka była "zapuszkowana" i odżyła? Pytam z ciekawości. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 22 Grudnia 2010 Share Napisano 22 Grudnia 2010 W puszce torf i nasiona.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 22 Grudnia 2010 Share Napisano 22 Grudnia 2010 Śmierdzi ściemą ta aukcja. Nie mówię, że nic z tego nie będzie, ale kup zwykłą roślinę, są nawet tańsze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JATAMAN Napisano 22 Grudnia 2010 Share Napisano 22 Grudnia 2010 Śmierdzi ściemą ta aukcja. Nie mówię, że nic z tego nie będzie, ale kup zwykłą roślinę, są nawet tańsze. ktoś nawet kupił 2 sztuki, może ktoś od nas z forum?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anorak98 Napisano 22 Grudnia 2010 Share Napisano 22 Grudnia 2010 haha ;P "daj kwiatkowi zjeść..." bardzo chwytliwe ^^ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 22 Grudnia 2010 Share Napisano 22 Grudnia 2010 Ach Ci Amerykanie. Już ten wstęp mówi wszystko o tej aukcji Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 23 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2010 Muchołówkę już dawno mam, ale opis aukcji w puszce sadzonka mnie zaciekawił i przez to pytałem jak ona może przetrwać w puszce. P.S Nie mam zamiaru tego kupować. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anorak98 Napisano 23 Grudnia 2010 Share Napisano 23 Grudnia 2010 Jak dla mnie, to jest jedna wielka ściema ale wiesz, zawsze możesz zapytać się sprzedającego, na jakiej zasadzie "to działa" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 23 Grudnia 2010 Share Napisano 23 Grudnia 2010 to zestaw.. torf i nasiona.. Przeciez to oczywiste.. nawet na toys for boys o ile dobrze pamietam sa do kupienia ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi