daniel95 Napisano 7 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2011 (edytowane) dolałem do wszystkich destylowanej.A czy to normalne że teraz te liście i cała roślina jest tak nadmiernie obciążona tymi dzbanami ?.Nie dolewałem bardzo przesadnie (oszczędzam destylowaną wodę) a mimo to wygląda jakby ktoś na niego usiadł Edytowane 8 Stycznia 2011 przez daniel95 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel95 Napisano 9 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2011 ponawiam pytanie. wygląda to na co najmniej trochę poważne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twargor Napisano 9 Stycznia 2011 Share Napisano 9 Stycznia 2011 (edytowane) Wody nie dolewa się dużo, góra 1/3 wysokości dzbanka a nawet mniej. Nie wiemy jak wygląda roślina, więc ciężko coś powiedzieć, ale jeśli nie dolałeś wody więcej niż napisałem to się tym nie przejmuj. Edytowane 9 Stycznia 2011 przez Twargor Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi