sebek1393 Napisano 28 Grudnia 2010 Share Napisano 28 Grudnia 2010 Witam! Jako początkujący, chciałbym zasięgnąć tutaj trochę rad dotyczących mojej muchołówki. Obecnie (z niepewności, czy zimować, czy nie) stoi ona na parapecie w temperaturze około 10 stopni Celsjusza. 1. Czy tę muchołówkę powinno się już zimować? 2. Ze względu na zimę, czy jest potrzebne doświetlanie? Jeśli tak, to czy żarówka, którą gdzieś udało mi się w domu znaleźć - żarówka dzienna do terrariów SunGlo - DayGlo o szerokim spektrum światła, która jednak wytwarza trochę ciepła. Jeśli nie, jaka byłaby odpowiednia? 3. Mam wrażenie, że jednak troszkę przesadziłem z wodą. Jest na to jakiś sposób, aby wszystko było w porządku, czy jednak nie ma się czym martwić? Dla większej informacji dodaję poniżej zdjęcie. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi i za wyrozumiałość dla początkującego, bo pewnie pytania te pojawiały się już nie raz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 28 Grudnia 2010 Share Napisano 28 Grudnia 2010 (edytowane) Poza obszernymi informacjami, które napisano Ci na sąsiednim forum dodam tylko link: http://www.rosliny-owadozerne.pl/index.php...ost&p=93397 Ściągnij sobie poradnik hodowli, link w ostatnim poście. Edytowane 28 Grudnia 2010 przez hddk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi