ebenzo30 Napisano 23 Stycznia 2011 Share Napisano 23 Stycznia 2011 Witam nie wiem co to za pływacz, bylbym wdzięczny za pomoc w identyfikacji. Kwiaty niebiesko białe, liśćie malutkie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 23 Stycznia 2011 Share Napisano 23 Stycznia 2011 U. sandersonii Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebenzo30 Napisano 23 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2011 Mysliszże to sandersonii?? tez nad nim myślałem ale nie byłem pewny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 23 Stycznia 2011 Share Napisano 23 Stycznia 2011 Mysliszże to sandersonii?? tez nad nim myślałem ale nie byłem pewny. Nie myślę, tylko o tym wiem, porównaj z fotkami na cpphotofinder.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebenzo30 Napisano 23 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2011 To dzieki, temat do zamkniecia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi