Stig25 Napisano 26 Stycznia 2011 Share Napisano 26 Stycznia 2011 Hej słuchajcie we wtorek tego tygodnia dostałem nasionka muchołówki i dokładnie nie wiem czy ją dobrze zasiałem !!! Po pierwsze to nasionka położyłem na wierzchu ziemi torfowej i lekko przykryłem ziemią i nalałem wody w podstawek i póżniej doniczkę przykryłem folią !!! CZy napewno wszytko dobrze zrobiłem czy nie bo boje się że mi nie urośnie ???? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anorak98 Napisano 26 Stycznia 2011 Share Napisano 26 Stycznia 2011 Widzę, że na forum wstąpiłeś zapewne przed chwilą, więc nie zdążyłeś przeszukać FAQ ani nie "obczaiłeś" opcji "Szukaj". W takim razie już teraz radę Ci przejrzeć całe forum - na ten temat było już mówione w niejednym poście. Na przyszłość, sprawdź najpierw, podstawowe informacje ( w tym przypadku o wysiewaniu muchołówki), a nie zadawaj paniczne pytanie, tylko zaśmiecając forum. Pozdrawiam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi