Skocz do zawartości

Nowy nabytek N.alata

znajomy

Rekomendowane odpowiedzi

Eh, znowu to samo. Gdzie kupiłeś roślinę i skąd wiesz że to alata?

Co do uprwsy, jest to dość wytrzymały dzbanecznik. I jak wyżej.

od tego gościa i pisałem mejla do niego jaki to gatunek,napisał N.alata :)

==KLIK==

Edytowane przez znajomy
Odnośnik do odpowiedzi

A więc to na pewno ventrata. A ją już chyba wiesz jak hodować. ;) Jeśli chcesz kupić prawdziwą alatę to jedynym wyjściem jest import albo zakup u doświadczonego hodowcy.

a ten z allegro nie jest doswiadczonym hodowcom?

Myslałem że jak pisze że to N.alata to taką dostane,no ale trudno,Ventrate już wiem jak hodować.

Mozna przenieś do mojego starego postu jeśli to ventrata.

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli ktoś sprzedaje najpopularniejszą muchołówkę i najpopularniejszą rosczkę, to nie jestem pewna w jakim stopniu jest on doświadczony.

W każdym razie zanim jeszcze raz kupisz "Alatę" na allegro to najpierw dowiedz się jak ona powinna wyglądać.

Odnośnik do odpowiedzi

Tak to wata,dałem ją do tej doniczki gdzie był ten stary dzbanecznik żeby"ustabilizować"roslinkę.Zastanawiam się nad wymianą ziemi z względu na to czy ten sprzedawca co kupiłem od niego na allegro,jest hodowcą czy tylko importuje i zaraz sprzedaje i wogule co to może być za ziemia?jest bardzo wilgotna taki jakby"maras"

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.