gryzon Napisano 4 Lutego 2011 Share Napisano 4 Lutego 2011 Tak to wata,dałem ją do tej doniczki gdzie był ten stary dzbanecznik żeby"ustabilizować"roslinkę.Zastanawiam się nad wymianą ziemi z względu na to czy ten sprzedawca co kupiłem od niego na allegro,jest hodowcą czy tylko importuje i zaraz sprzedaje i wogule co to może być za ziemia?jest bardzo wilgotna taki jakby"maras" Co do ziemi - kto to wie? Jeśli chcesz możesz przesadzić, ale ja proponuję poczekać te parę tygodni Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
znajomy Napisano 4 Lutego 2011 Autor Share Napisano 4 Lutego 2011 Ok.Zrobię jak radzisz.Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
znajomy Napisano 1 Marca 2011 Autor Share Napisano 1 Marca 2011 powiedzcie mi czy z tego będzie dzbanek? Czy to się suszy tylko? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubaa Napisano 1 Marca 2011 Share Napisano 1 Marca 2011 Raczej powinien być Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Napisano 1 Marca 2011 Share Napisano 1 Marca 2011 (edytowane) Raczej będzie to twarde rośliny. Z gorszych tarapatów te gatunki wychodziły.(Z resztą jak nie teraz to później da dzbanka) Edytowane 1 Marca 2011 przez Radek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
znajomy Napisano 9 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2011 no i dalej czekam...i nic nie dzbankuje liście rosną super,może potrzebuje więcej słońca? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twargor Napisano 9 Sierpnia 2011 Share Napisano 9 Sierpnia 2011 Roślina jest podwieszona bardzo wysoko i chyba nie dociera do niej zbyt wiele słońca. Zawieś ją niżej albo przełóż na parapet, to powinno pomóc. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi