Masiol Napisano 12 Lutego 2011 Share Napisano 12 Lutego 2011 Słuchajcie, czy ktoś byłby zainteresowany importem kapturnic od Mike'a Kinga z UK? Termin- pewnie późna wiosna. Pytam specjalnie w pubie, żeby nikt nie miał żadnych zastrzeżeń. Kim jest Mike King? Dla kapturnicowych keeperów chyba nie muszę wyjaśniać. Oto jego strona: http://www.mikeking64.pwp.blueyonder.co.uk/ssar/homepage.htm W razie pytań proszę o kontakt. Zbieram WSTĘPNĄ listę chętnych. Pozdro, Masiol. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon000r Napisano 20 Lutego 2011 Share Napisano 20 Lutego 2011 W przyszłym roku jak najbardziej, w tym, mam już inne plany Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 26 Lutego 2011 Share Napisano 26 Lutego 2011 Podbijam temat. Ja być może skusił bym się ale na dosłownie 2-3 sztuki (niestety planowane wydatki nie pozwalają na więcej). Jednak przy tak małej ilości osób koszty związane ze sprowadzeniem roślin mogą przerosnąć moje zamówienie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosiarz Napisano 26 Lutego 2011 Share Napisano 26 Lutego 2011 (edytowane) Ja bym się również dołączył. Lecz także nie byłoby to duże zamówienie i dotyczyłoby bardziej kilku klonów muchołówek. Edytowane 26 Lutego 2011 przez Kosiarz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 26 Lutego 2011 Share Napisano 26 Lutego 2011 Wstępnie jestem na tak. Ale także góra kilka roślin i zależnie od ilości chętnych. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal94 Napisano 26 Lutego 2011 Share Napisano 26 Lutego 2011 Także się skuszę na parę kapturów. A zamawiał ktoś już kiedyś u niego, bo mnie ciekawi jak jest z tymi rozmiarami np. ile cm miała by flava rozmiar small? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 26 Lutego 2011 Share Napisano 26 Lutego 2011 Masiol, ja już dawno pisałem do Ciebie na gg w tej sprawie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 26 Lutego 2011 Autor Share Napisano 26 Lutego 2011 (edytowane) Artur możesz mi przypomnieć na PW dokładnie o co chodziło? Sorry, ale z moją pamięcią nie jest najlepiej Pełne info postaram się wyciągnąć od Kinga w przeciągu 2 tyg. Niestety aktualnie problem z czasem Edytowane 26 Lutego 2011 przez masiol90 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi