przemek2061 Napisano 18 Lutego 2011 Share Napisano 18 Lutego 2011 ja jestem za dwoma chodź zdecyduje sie pewnie na full wypas zestaw Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbio Napisano 6 Marca 2011 Share Napisano 6 Marca 2011 Jeżeli będą 2 opcje kupienia zestawu z okrojonego i z pH metrem to prawdopodobnie kupił bym ten pierwszy. A tak z ciekawości się zapytam co to za pH metr był by w droższym zestawie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sativ Napisano 6 Marca 2011 Autor Share Napisano 6 Marca 2011 Dokładność 0,01, jednopunktowa kalibracja, typowa elektroda szklana, kompensacja temperaturowa. Na allegro pHmety tgo typu to ok. 90-100zł. Z uwagi na to że jak na razie popyt na pHmetry byłby dość niski zestawy będą w opcji z papierkami, pHmetry najprawdopodobniej w późniejszym czasie. Z uwagi na to że wszystko będzie legalne, potrzebne będą pozwolenia na handel odczynnikami- więc chwilę to zajmie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sativ Napisano 7 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2011 Nowe zestawy- bez pH-metrów, powinny być dostępne w ciągu ok. miesiąca. Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sativ Napisano 7 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2011 Do zestawów będą dołączone pojemniki do hodowli in vitro. W związku z tym mam pytanie- czy chcecie takie pojemniki: [po prawej] http://www.mzforma.pl/produkty/doniczki-in-vitro.html czy same autoklawowalne zakrętki na słoiki? [bez słoików, same słoiki można kupić w dowolnym miejscu] Przy okazji- będą 2 wersje zestawów. Pierwsza- podstawowa- za mniej niż 100zł, oraz 2ga- zdecydowanie wypasiona Dodatkowo odczynniki w sprzedaży ciągłej online, nie trzeba będzie mnie molestować na PW. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Thilien Napisano 17 Czerwca 2011 Share Napisano 17 Czerwca 2011 Ja jestem za pojemnikami. Choć zakrętki na słoiki też mogłyby być, na wypadek wyczerpania pojemników. A kiedy zestawy będą dostępne w sprzedaży? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr1990 Napisano 9 Lipca 2011 Share Napisano 9 Lipca 2011 A do zestawu jest instrukcja jak od poczatku do końca rozmnożyć roślinkę? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 10 Lipca 2011 Share Napisano 10 Lipca 2011 Sativ do końca sierpnia jest poza zasięgiem więc proponuję wysłać zapytania na PW i poczekać na odpowiedź do początku sierpnia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos333 Napisano 10 Lipca 2011 Share Napisano 10 Lipca 2011 Tu masz instrukcję autorstwa sativa: http://www.rosliny-owadozerne.pl/index.php...ost&id=6686 Jak to przeczytasz to powinieneś mieć jasność Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr1990 Napisano 10 Lipca 2011 Share Napisano 10 Lipca 2011 Ok znam to, szkoda tylko e niektóre linki w instrukcji nie są aktualne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sativ Napisano 16 Września 2011 Autor Share Napisano 16 Września 2011 Cześć Oto nowy manual domowego mikrorozmnażania Zestaw jest już możliwy do kupienia na www.greenspot.pl, jednakże polecam aktualnie zapoznać się z wiedza na temat mikrorozmnażania i zamówień dokonywać dopiero po 26 września- aktualnie wyjeżdżam na mały urlop, zamówienia są na bieżąco realizowane, lecz nie będę mógł służyć pomocą online na bierząco. W październiku planuję opublikować kilka artykułów o in-vitro dla bardziej zaawansowanych- bedą dostępne w serwisie flytrap.pl, oraz na naszej stronie. Jeśli są jakieś tematy o których szczególnie chcielibyście poczytać- zapraszam do utworzenia nowego tematu w tym dziale/pisania w tym temacie Ostatecznie wracam z rozjazdów i będę miał więcej czasu żeby zająć się chwilowo zawieszonym cyklem artykułów Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi