gryzon Napisano 16 Lutego 2011 Share Napisano 16 Lutego 2011 (edytowane) Nic nadzwyczajnego, ale zawsze coś - terrarium dla dzbanków nizinnych i cefali, wymiary 40x30x25cm (szer. x wys. x dł.): I mini szklarenka, a może właściwie growroom dla górali, helek i D. adelae (wymiarów dokładnie nie znam, a nie wiem gdzie się podział metr, ale w każdym razie mniejsza od terrarium). Ma plastikowe ścianki dlatego obawiam się że może mało słonka docierać do roślin Poza tym jest niska i roślinom nieiele brakuje do sufitu, dlatego dość wysokie opakowania po ciastkach (na dole) niedługo pewnie zamienię na keramzyt. A w przyszłości chcę im kupić większe terrarium, a w tym trzymać niższe roślinki, ale na razie nie mam kasy...: W obydwu terrariach na dole leżą podziurawione plastikowe opakowania po ciastek, może niedługo zastąpię je keramzytem. Na razie głowię się jak zapewnić spadki temperatur w terra górskim, i jak utrzymać wysoką wilgotnośc w terra nizinnym. Pozdrawiam, Ania Edytowane 16 Lutego 2011 przez gryzon Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi