Piter89 Napisano 2 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2011 Mogę zaraz wstawić ale nie ma się czym zbytnio chwalić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter89 Napisano 2 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2011 Zdjęcie Rafflesiany. Zwróćcie uwagę na wielkość liści. Stare są tej samej wielkości, a trzy ostatnie młode wyraźnie każdy większy od kolejnego- najprawdopodobniej efekt dokarmiania mrożonym pyłkiem pszczelim. Muszę spróbować dokarmiania innych dzbanków i zobaczę czy efekt jest podobny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter89 Napisano 16 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2011 Mała aktualizacja Widok ogólny terra nizinnego : Kilka wybranych roślin: N. Bicalcarata N. thorelli N. rafflesiana N. northiana N. gracilis Młode ampularki N. insignis Terra górskie, ustawione w piwnicy w celu zapewnienia niższych temp. lampa MH 70w barwa 4200K oprawa Kanlux. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubaa Napisano 16 Sierpnia 2011 Share Napisano 16 Sierpnia 2011 Terra nizinne to istna dżungla!! Meega Duża bicalcarata Ładna i duża też northiana moja jakoś nie chce tak powiększać rozmiarów. Daj więcej fot indywidualnych roślin z górali. Powodzenia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 16 Sierpnia 2011 Share Napisano 16 Sierpnia 2011 A gdzie można kupić mrożony pyłek? Świetne rośliny, ten busz w nizinnym mi się strasznie podoba Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owadożer Napisano 16 Sierpnia 2011 Share Napisano 16 Sierpnia 2011 Bardzo ładnie Jakie helki tam trzymasz ? Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi