Masiol Napisano 23 Marca 2011 Share Napisano 23 Marca 2011 14-15 maja odbędzie coroczna wystawa owadożerów w Ogrodzie Botanicznym UW w Warszawie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 23 Marca 2011 Share Napisano 23 Marca 2011 Jak wyglądały te wystawy w ostatnich latach? Chodzi mi o to czy było dużo roślin i czy były jakieś ciekawe okazy. Możliwe, że się wybiorę, ale nie chciałbym jechać blisko 300 km, żeby się rozczarować. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 23 Marca 2011 Share Napisano 23 Marca 2011 W tamtym roku było ekstra. David miał troche ciekawych roślin.. Z kilkoma forumowiczami wypiliśmy nawet browarka, opłaca się jechać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 23 Marca 2011 Share Napisano 23 Marca 2011 A można kupić jakieś roślinki? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 23 Marca 2011 Autor Share Napisano 23 Marca 2011 Artur- browarki z kubeczków Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubaa Napisano 23 Marca 2011 Share Napisano 23 Marca 2011 Tak można przejrzyj sobie galerię hddk, ma zdjęcia z wystawy nawet Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 23 Marca 2011 Share Napisano 23 Marca 2011 Trochę zdjęć z wystaw 2009 i 2010: http://i.roslinyowadozerne.eu/index.php?cat=11 Jechać warto, zwłaszcza jak ktoś chce nie tylko kupić rośliny, ale zamienić też parę słów z forumowiczami czy Davidem, obejrzeć szklarnie i sam ogród UW. Ja wybieram się na 100%, na wystawę i browarek :-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 23 Marca 2011 Autor Share Napisano 23 Marca 2011 Ja oczywiście też się pojawię na 100%. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 23 Marca 2011 Share Napisano 23 Marca 2011 Termin wystawy nie jest jeszcze znany Dawid bedzie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 23 Marca 2011 Autor Share Napisano 23 Marca 2011 Termin wystawy został podany na stronie Ogrodu Botanicznego UW Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lothia Napisano 23 Marca 2011 Share Napisano 23 Marca 2011 jak nic nie wypadnie to będę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 23 Marca 2011 Share Napisano 23 Marca 2011 W zeszłym roku zrobiłem sobie przerwę od tej wystawy, ale w tym postaram się być. To chyba najlepsze miejsce spotkań miłośników roślin owadożernych, na które zjeżdżają ludzie z całej Polski. Szkoda, że nie ma więcej takich "imprez". Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
may Napisano 23 Marca 2011 Share Napisano 23 Marca 2011 Cudnie! Wreszcie coś w Wwie jeśli mnie jakieś złe licho nie porwie, na pewno się wybiorę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 23 Marca 2011 Autor Share Napisano 23 Marca 2011 To widzę, że trzeba będzie więcej kubeczków na piwko przygotować. SUPER!!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 23 Marca 2011 Share Napisano 23 Marca 2011 No ja też będę na 100% Mam nadzieję, że będzie conajmniej tak dobrze jak w tamtym roku. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi