theofil Napisano 23 Marca 2011 Share Napisano 23 Marca 2011 No warto było by się wybrać, choćby nabyć jakieś planty, a jak nie to spotkać się pogadać, wypić piwko w barze naprzeciwko może się wybiorę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kynek_vava Napisano 23 Marca 2011 Share Napisano 23 Marca 2011 mozliwe ze i ja wpadne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 31 Marca 2011 Share Napisano 31 Marca 2011 Na wystawie bedzie Kubin wiec mozecie go gwalcic o nizsze ceny;) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 31 Marca 2011 Share Napisano 31 Marca 2011 Szkoda że nie gdzieś na śląsku bo na warszawe nawet już nie chce patrzeć tak rozkopali Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 1 Kwietnia 2011 Share Napisano 1 Kwietnia 2011 Bardzo, bardzo prawdopodobne, że w tym roku i ja odwiedzę w maju Warszawę. Trzymajcie kciuki mam nadzieję, że i Krzysiek znajdzie chwilę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 1 Kwietnia 2011 Share Napisano 1 Kwietnia 2011 Jak bogi inaczej nie postanowią to z Hubu przyjedziemy, ale tylko na sobotę niestety. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 1 Kwietnia 2011 Share Napisano 1 Kwietnia 2011 U mnie też raczej sobota wchodzi w rachubę (chyba?). Jeśli będę miał sensowne popołudniowe połączenie kolejowe do domu to możliwa będzie również niedziela. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 1 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2011 To pięknie. Dobra ekipa się w tym roku szykuje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 1 Kwietnia 2011 Share Napisano 1 Kwietnia 2011 Też proponuję sobotę. Raz że więcej roślin, dwa że można przed poniedziałkiem zdążyć wrócić do domu. Szykuje się niezła ekipa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 1 Kwietnia 2011 Share Napisano 1 Kwietnia 2011 Rozkład jazdy wygląda optymistycznie. W sobotę mogę być od rana przez cały dzień Trzymajcie więc kciuki bo u mnie palny często lubią się zmieniać... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 1 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2011 Ja już zaczynam trzymać kciuki To na sobotę wielka ustawka hehe. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 1 Kwietnia 2011 Share Napisano 1 Kwietnia 2011 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sativ Napisano 1 Kwietnia 2011 Share Napisano 1 Kwietnia 2011 Ja będę na 100%, możliwe że na 2 dni nawet Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JATAMAN Napisano 1 Kwietnia 2011 Share Napisano 1 Kwietnia 2011 Jeśli będzie wolna chwila to i ja się zjawie. Jak ktoś będzie potrzebował lokum z soboty na niedziele a ja nigdzie z warszawy nie wyjadę to zapraszam do mnie na piwko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawdia Napisano 2 Kwietnia 2011 Share Napisano 2 Kwietnia 2011 ja mam w planach sobotę albo i dwa dni . zobaczymy co z tego wyjdzie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi