Klawdia Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 ano tak się jakoś złożyło, że mam . dorzuciłam dwie fotki z nią do tematu "Nasze zdjęcia" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kynek_vava Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 bierz siostre ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos333 Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 Ja widzę że tutaj część osób nie jedzie oglądać rośliny tylko siostrę Klawdii Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawdia Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 ale ona będzie się nudzić i zrzęęędzić. jak będzie okazja żeby się spotkać na śląsku, to ją wezmę. ja Wam nie wystarczę ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 Widzę że zbierze się jakaś specjalna petycja zaraz, żeby przyjechały obydwie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sativ Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 Ja tam jadę oglądać głównie Klaudie, ale od przybytku głowa nie boli A kompleksowe badanie możliwości naszej dehydrogenazy alkoholowej zostawimy na wieczór Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErysFR Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 (edytowane) Alcohol is bad, mmmkay? Edytowane 3 Kwietnia 2011 przez ErysFR Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 Ja tam jadę oglądać głównie Klaudie, ale od przybytku głowa nie boli A kompleksowe badanie możliwości naszej dehydrogenazy alkoholowej zostawimy na wieczór A temat o wystawie poszedł w zapomnienie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sadam8806 Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 mylisz sie:) ciagle jest zywy w podswiadomosci;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 5 Kwietnia 2011 Share Napisano 5 Kwietnia 2011 Młode Wilki które widzą kobietę na forum to już się śliną. Porażka... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter89 Napisano 5 Kwietnia 2011 Share Napisano 5 Kwietnia 2011 I tu się Artur mylisz to nie jest taka zwykła kobieta, ja od wpatrywania się w jej zdjęcia zaczynam widzieć ją podwójnie :) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 5 Kwietnia 2011 Share Napisano 5 Kwietnia 2011 ja pewnie wpadnę w sobotę , w niedziele , nie wiem , pewnie usłyszycie bo głośny jestem. Ale ja to wejdę wybiorę muchołówkę , zapłacę i wyjdę Trzymam kciuki Marrom za to żebym mógł Ci osobiście łapę uściskać Pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 5 Kwietnia 2011 Share Napisano 5 Kwietnia 2011 Pozwoliłem na małego offtopa a tu duży się robi... Wracamy do tematu. Strona ogrodu Botanicznego (kalendarium): http://www.ogrod.uw.edu.pl/aktualnosci/kalendarium.htm Cennik: http://www.ogrod.uw.edu.pl/zwiedzanie/zapraszamy.htm Trzymam kciuki Marrom za to żebym mógł Ci osobiście łapę uściskać Będę się starał bo z chęcią spotkam się szczególnie z kadra forum i osobami z którymi pracujemy nad rożnymi rzeczami Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sadam8806 Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 (edytowane) i pupa... tak jak myslalem wszystko zwalilo sie na maj w jednym czasie, jakby nie mozna tego bylo zrobic na poczatku maja;/ znowu przez uczelnie zmiana planow... ale oby juz ostatni raz;/ Edytowane 12 Kwietnia 2011 przez Marrom Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sativ Napisano 20 Kwietnia 2011 Share Napisano 20 Kwietnia 2011 Wracając do samej wystawy- na prawdę warto będzie się przejechać pooglądać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi