bartek Napisano 20 Kwietnia 2011 Share Napisano 20 Kwietnia 2011 O i ja się może zjawie ;D O ile nie zabraknie $ i czasu ;D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbalski Napisano 27 Kwietnia 2011 Share Napisano 27 Kwietnia 2011 Ma ktoś jakieś namiary na Davida? Zgubiłem gdzieś jego maila, a strona BP nie działa. Chciałbym sobie u niego zamówić jakieś tłustosze do odbioru na wystawie, bo wszystkiego przecież nie zabierze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 4 Maja 2011 Share Napisano 4 Maja 2011 Ktoś z Poznania jedzie? Spotykamy się jakoś rano przed wystawą? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sativ Napisano 4 Maja 2011 Share Napisano 4 Maja 2011 Jadę jadę, ale się jeszcze dokładnie okaże jak Najprawdopodobniej wozem bez wolnych miejsc w środku. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 4 Maja 2011 Autor Share Napisano 4 Maja 2011 Ja jestem od rana, może spotkamy się przed wystawą? Kto chętny? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 4 Maja 2011 Share Napisano 4 Maja 2011 Ja pociągiem. W tamtym roku się z masiolem widzieliśmy przed, tzn. mnie odebrał. Jakaś godzina konkretna? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 4 Maja 2011 Share Napisano 4 Maja 2011 Ja jestem od rana, może spotkamy się przed wystawą? Kto chętny? Od 6:10 jestem w Wawce. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubaa Napisano 4 Maja 2011 Share Napisano 4 Maja 2011 Życzę udanej zabawy Poróbcie jakieś fotki. Mam nadzieje, że za rok już tam pojadę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 4 Maja 2011 Share Napisano 4 Maja 2011 Ja tak samo 6:10 mogę być. To czasem nie ten sam pociąg? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 4 Maja 2011 Share Napisano 4 Maja 2011 Ten sam. 2:04 z Poznania. Tylko ja od początku trasy jadę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 4 Maja 2011 Autor Share Napisano 4 Maja 2011 Krzysiu, Artur to ustawmy się na konkretną godzinę to razem polecimy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sativ Napisano 4 Maja 2011 Share Napisano 4 Maja 2011 Jak sie taka zwarta ekipa szykuje pociągiem, to jest opcja ze tez sie przejade Ale to wyjdzie w praniu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 4 Maja 2011 Autor Share Napisano 4 Maja 2011 Wstępnie ustawiamy się o 7, także ludziska dawajcie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 5 Maja 2011 Share Napisano 5 Maja 2011 Wstępnie ustawiamy się o 7, także ludziska dawajcie. - Ogród otwarty jest od 10tej. Co będziecie robić o tej siódmej ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.sagan Napisano 5 Maja 2011 Share Napisano 5 Maja 2011 Na 90% tez się pojawię Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi