ArturP Napisano 5 Maja 2011 Share Napisano 5 Maja 2011 - Ogród otwarty jest od 10tej. Co będziecie robić o tej siódmej ? W tamtym roku pomagaliśmy ustawiać rośliny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 5 Maja 2011 Share Napisano 5 Maja 2011 Skoro tyle osób z forum ma zamiar pojawić się w sobotę, to i ja postaram się zjawić w ten dzień, ale na pewno o bardziej rozsądnej porze niż 7.00. Może jeszcze jakieś ładne okazy zostaną Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
may Napisano 6 Maja 2011 Share Napisano 6 Maja 2011 Skoro tyle osób z forum ma zamiar pojawić się w sobotę, to i ja postaram się zjawić w ten dzień, ale na pewno o bardziej rozsądnej porze niż 7.00. Może jeszcze jakieś ładne okazy zostaną Tak przy okazji, jak ktoś z odwiedzających wystawę planuje zostać w Warszawie do niedzieli, to 14 maja jest noc muzeów, zatem będzie fajna okazja na jakieś wieczorne eskapady Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek Napisano 7 Maja 2011 Share Napisano 7 Maja 2011 Od 6:10 jestem w Wawce. Łał, ja mogę być w okolicach 8/9 na głównym. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lothia Napisano 7 Maja 2011 Share Napisano 7 Maja 2011 na 95 % będę ale pewnie troszkę później, od czwartku do niedzieli są też w PKiN targi książki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek Napisano 10 Maja 2011 Share Napisano 10 Maja 2011 Niestety, planowałem przyjechać w okolicach godziny 8, w teorii będę o 9.40 na centralnym. Czy będzie ktoś jeszcze z forum o tej godzinie na centralnym? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theofil Napisano 10 Maja 2011 Share Napisano 10 Maja 2011 No widzę, że rozrzut pojawień jest niezły, spoko by było jakbyśmy się ustawili w jakiejś konkretnej godzinie przy jakiejś wystawie, coby się nie pogubić lub powymijać nie zamieniwszy słowa. I czy ktoś wie , jacy wystawcy będa w Wawie ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lothia Napisano 10 Maja 2011 Share Napisano 10 Maja 2011 http://www.ogrod.uw.edu.pl/aktualnosci/Pla...erne%202011.pdf tutaj podają Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 10 Maja 2011 Share Napisano 10 Maja 2011 Floralab to Sativ o ile się nie mylę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lakers Napisano 10 Maja 2011 Share Napisano 10 Maja 2011 No nie mam turniej a mieszkam pięć kroków od łazienek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 10 Maja 2011 Share Napisano 10 Maja 2011 Wpadnę w tym roku, Mateusz również, bardziej w celach towarzyskich, ew. trochę do pomocy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sativ Napisano 10 Maja 2011 Share Napisano 10 Maja 2011 A miała to być niespodzianka.... Będą na prawdę fajne gatunki w TC [byblis, rosolistnik, helki, dzbanki, roridula, VFT, rosiczki] do obejrzenia, oraz sterylne rośliny w słoikach do kupienia [dekoracyjne]. Dodatkowo sporo pospolitych gatunków in vivo przeznaczonych dla nie wgryzionych w temat CP Jak ktoś chce pogadać o owadożerach/ TC/ zanieczyszczeniu powietrza w Laosie w latach 40'- zapraszam Szukać stoiska a na nim ===> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
may Napisano 10 Maja 2011 Share Napisano 10 Maja 2011 hehehe, spoko, wpadnę na mały szoping Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theofil Napisano 10 Maja 2011 Share Napisano 10 Maja 2011 Sativ ale miała być to reklama, a nie anty sasasa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek Napisano 10 Maja 2011 Share Napisano 10 Maja 2011 Sativ, na jakie ceny się przygotowywać? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi