Skocz do zawartości

14-15 maj Warszawa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 154
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Skoro tyle osób z forum ma zamiar pojawić się w sobotę, to i ja postaram się zjawić w ten dzień, ale na pewno o bardziej rozsądnej porze niż 7.00.

Może jeszcze jakieś ładne okazy zostaną ;)

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro tyle osób z forum ma zamiar pojawić się w sobotę, to i ja postaram się zjawić w ten dzień, ale na pewno o bardziej rozsądnej porze niż 7.00.

Może jeszcze jakieś ładne okazy zostaną ;)

Tak przy okazji, jak ktoś z odwiedzających wystawę planuje zostać w Warszawie do niedzieli, to 14 maja jest noc muzeów, zatem będzie fajna okazja na jakieś wieczorne eskapady :)

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety, planowałem przyjechać w okolicach godziny 8, w teorii będę o 9.40 na centralnym.

Czy będzie ktoś jeszcze z forum o tej godzinie na centralnym?

Odnośnik do odpowiedzi

No widzę, że rozrzut pojawień jest niezły, spoko by było jakbyśmy się ustawili w jakiejś konkretnej godzinie przy jakiejś wystawie, coby się nie pogubić lub powymijać nie zamieniwszy słowa.

I czy ktoś wie , jacy wystawcy będa w Wawie ??

Odnośnik do odpowiedzi

A miała to być niespodzianka.... :D

Będą na prawdę fajne gatunki w TC [byblis, rosolistnik, helki, dzbanki, roridula, VFT, rosiczki] do obejrzenia, oraz sterylne rośliny w słoikach do kupienia [dekoracyjne]. Dodatkowo sporo pospolitych gatunków in vivo przeznaczonych dla nie wgryzionych w temat CP ;)

Jak ktoś chce pogadać o owadożerach/ TC/ zanieczyszczeniu powietrza w Laosie w latach 40'- zapraszam ;)

Szukać stoiska a na nim ===>

227636_220818487928165_100000000451927_9

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.