sativ Napisano 11 Maja 2011 Share Napisano 11 Maja 2011 Rzadkich gatunków nie będzie, więc ceny- niskie Jak masz konkretne pytania/rosliny wal na PW. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 11 Maja 2011 Share Napisano 11 Maja 2011 Ja liczę na tą prelekcję i nowatorskie metody uprawy RO. Pewnie będzie co nieco o lampach indukcyjnych Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos333 Napisano 11 Maja 2011 Share Napisano 11 Maja 2011 Noo... na prelekcję to się koniecznie muszę załapać, mam nadzieję że zdążę i PKP nie wykręci jakiegoś numeru. * Niezły portrecik sativ... he, he... W dowodzie albo prawku by dobrze wyglądało Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sativ Napisano 11 Maja 2011 Share Napisano 11 Maja 2011 Co do prelekcji- nie nastawiajcie się na nic ambitnego, to będzie prezentacja głównie dla dzieci/ ludzi którzy słyszą po raz 1szy o owadożercach I ja jej nie prowadzę, będę tylko supportował. Ew. ciekawsze tematy można poruszać przy stoisku ;) P.S Insynuujecie że nie jestem fotogeniczny ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos333 Napisano 11 Maja 2011 Share Napisano 11 Maja 2011 Jedyna możliwość się trafia żeby np. o T.C pogadać. Na drugą taką okazję pewnie z rok będę musiał czekać... P.s ...Toż mówię że fotka pierwyj sort... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek Napisano 11 Maja 2011 Share Napisano 11 Maja 2011 Zobaczę sam, w końcu na kiermaszu na pewno znajdę coś dla siebie To co z tym spotkaniem? Orientuje się ktoś może, ile idzie się z dworca centralnego do ogrodu botanicznego. Przyznam, że nigdy tam nie byłem, a to będzie doskonała okazja do pozwiedzania Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 11 Maja 2011 Share Napisano 11 Maja 2011 Proponuję oznakować się co by łatwiej rozpoznać w tłumie kto jest z forum. Problem z kolorem koszulek. Może różowe? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
may Napisano 11 Maja 2011 Share Napisano 11 Maja 2011 Zobaczę sam, w końcu na kiermaszu na pewno znajdę coś dla siebie To co z tym spotkaniem? Orientuje się ktoś może, ile idzie się z dworca centralnego do ogrodu botanicznego. Przyznam, że nigdy tam nie byłem, a to będzie doskonała okazja do pozwiedzania idzie? to dość spory kawałek drogi, koło 3 km. Jakby komuś przyszło do głowy poruszanie się komunikacją miejską, tu mała ściąga- przykładowe zapytanie o trasę z centralnego do szklarni ogrodu botanicznego UW: http://wyszukiwarka.ztm.waw.pl/bin/query.e...83&OK#focus Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawdia Napisano 11 Maja 2011 Share Napisano 11 Maja 2011 mnie jednak nie będzie z przyczyn osobistych. ale pewnie jeszcze będzie okazja żeby się spotkac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 11 Maja 2011 Share Napisano 11 Maja 2011 ja proponuje jasno niebieskie albo nebieskie jakie kolwiek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sadam8806 Napisano 11 Maja 2011 Share Napisano 11 Maja 2011 idzcie na calosc... wytnijcie sobie dziury w koszulkach w umowionych miejscach wtedy napewno sie poznacie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek Napisano 12 Maja 2011 Share Napisano 12 Maja 2011 May, tak szczerze, 3km to nie jest daleko, a przy okazji można "pozwiedzać" miasto. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
may Napisano 12 Maja 2011 Share Napisano 12 Maja 2011 May, tak szczerze, 3km to nie jest daleko, a przy okazji można "pozwiedzać" miasto. jeśli lubisz spacery po brzydkim centrum... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 12 Maja 2011 Share Napisano 12 Maja 2011 Proponuję oznakować się co by łatwiej rozpoznać w tłumie kto jest z forum. Problem z kolorem koszulek. Może różowe? Jak by były różonwe to bym przyjechał a tak to nie będzie mnie A na poważnie to nie mam czasu a przy okazji też nie będe w tych okolicach szkoda ale tak to ze mną jest. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek Napisano 12 Maja 2011 Share Napisano 12 Maja 2011 Szkoda May, wole spacerek po brzydkim centrum, niż saunę w mpk (chociaż może wawa ma lepsze autobusy niż lublin). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi