Skocz do zawartości

14-15 maj Warszawa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 154
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Co do prelekcji- nie nastawiajcie się na nic ambitnego, to będzie prezentacja głównie dla dzieci/ ludzi którzy słyszą po raz 1szy o owadożercach ;) I ja jej nie prowadzę, będę tylko supportował. Ew. ciekawsze tematy można poruszać przy stoisku ;);)

P.S Insynuujecie że nie jestem fotogeniczny :D?

Odnośnik do odpowiedzi

Zobaczę sam, w końcu na kiermaszu na pewno znajdę coś dla siebie :D

To co z tym spotkaniem?

Orientuje się ktoś może, ile idzie się z dworca centralnego do ogrodu botanicznego.

Przyznam, że nigdy tam nie byłem, a to będzie doskonała okazja do pozwiedzania ;)

Odnośnik do odpowiedzi

Zobaczę sam, w końcu na kiermaszu na pewno znajdę coś dla siebie :D

To co z tym spotkaniem?

Orientuje się ktoś może, ile idzie się z dworca centralnego do ogrodu botanicznego.

Przyznam, że nigdy tam nie byłem, a to będzie doskonała okazja do pozwiedzania ;)

idzie? to dość spory kawałek drogi, koło 3 km.

Jakby komuś przyszło do głowy poruszanie się komunikacją miejską, tu mała ściąga- przykładowe zapytanie o trasę z centralnego do szklarni ogrodu botanicznego UW:

http://wyszukiwarka.ztm.waw.pl/bin/query.e...83&OK#focus

Odnośnik do odpowiedzi

May, tak szczerze, 3km to nie jest daleko, a przy okazji można "pozwiedzać" miasto.

jeśli lubisz spacery po brzydkim centrum... :)

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuję oznakować się co by łatwiej rozpoznać w tłumie kto jest z forum.

Problem z kolorem koszulek. Może różowe? :rotfl::]

Jak by były różonwe to bym przyjechał :) a tak to nie będzie mnie :P A na poważnie to nie mam czasu a przy okazji też nie będe w tych okolicach :( szkoda ale tak to ze mną jest.

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.