may Napisano 12 Maja 2011 Share Napisano 12 Maja 2011 Szkoda May, wole spacerek po brzydkim centrum, niż saunę w mpk (chociaż może wawa ma lepsze autobusy niż lublin). spoko, ja tylko napisałam, że to spory kawałek drogi jest a co do autobusów- nie wiem, nie wypowiadam się, nie mam porównania Ja tam lubię stołeczną komunikację miejską Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 12 Maja 2011 Share Napisano 12 Maja 2011 5 przystanków można przeżyć, co by się nie działo :-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 13 Maja 2011 Share Napisano 13 Maja 2011 (edytowane) Szkoda May, wole spacerek po brzydkim centrum, niż saunę w mpk (chociaż może wawa ma lepsze autobusy niż lublin). To już nie kwestia autobusów, tylko dobrej woli kierowcy no i pogody. Generalnie jutro ma być pochmurno, więc sauny w solarisie raczej nie powinno być. A co do trasy, to nie jest jakoś specjalnie daleko. Spokojnie można przejść się na piechotkę, jednakże troszeczkę czasu trzeba poświęcić Edytowane 13 Maja 2011 przez 1w0na Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek Napisano 13 Maja 2011 Share Napisano 13 Maja 2011 Będę już na 100%, właśnie wróciłem z biletami na PKP ;D 09:40 na centralnym +- czas opóźnień, niestety, a planowałem być wcześniej, ale wywalili kilka pociągów w weekendy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sativ Napisano 13 Maja 2011 Share Napisano 13 Maja 2011 Btw. jak wyglądają plany jakiegoś browarka wieczorem>? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 13 Maja 2011 Share Napisano 13 Maja 2011 Uzgodni się już chyba na wystawie :-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 13 Maja 2011 Autor Share Napisano 13 Maja 2011 Browarek będzie na 100%. miejsca do picia trochę jest, także będzie ciekawie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek Napisano 13 Maja 2011 Share Napisano 13 Maja 2011 A o której chcecie tego browarka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 13 Maja 2011 Share Napisano 13 Maja 2011 Niestety będziecie musieli sobie radzić sami w Warszawie :/ Po mimo chęci ze względów czasowo-organizacyjnych nie udało mi się dzisiaj dotrzeć na pociąg. Szkoda, mam nadzieję, ze pojawi się jakaś inna okazja... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 13 Maja 2011 Share Napisano 13 Maja 2011 Ja o 20:05 mam ostatni pociąg do siebie do miasta, bo nie wracam do Poznania, tylko do domu.. Więc nie wiem jak z tym wyjściem wieczorem.. Ale chyba będzie można się napić na wystawie, jak w tamtym roku? Ktoś bierze kubki? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek Napisano 13 Maja 2011 Share Napisano 13 Maja 2011 (edytowane) Ja wygodne połączenie mam o 16,55 niestety. Jestem za, tyle że nikogo nie znam Edytowane 13 Maja 2011 przez bartek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos333 Napisano 13 Maja 2011 Share Napisano 13 Maja 2011 Kurcze... ja też mam pociąg z powrotem o 16, to chyba z browarka nici... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek Napisano 13 Maja 2011 Share Napisano 13 Maja 2011 Skoro plan jest browarka na wystawie to może nie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos333 Napisano 14 Maja 2011 Share Napisano 14 Maja 2011 (edytowane) Na razie tyle, bo idę spać. Kto nie był może żałować... *powod edycji: oczy ArturaP Edytowane 15 Maja 2011 przez latos333 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 14 Maja 2011 Share Napisano 14 Maja 2011 (edytowane) No chyba nikt nie bedzie narzekał Oczywiście mam na myśli zdjęcie ;P @edit Ja jak zwykle super mina Edytowane 14 Maja 2011 przez evulFarmer Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi