Marrom Napisano 14 Maja 2011 Share Napisano 14 Maja 2011 :/ a mnie tam nie było :/ Mam prośbę. Czy możecie podpisać kto jest kto na fotce Ps. Trochę fotek na owadożerach: http://www.owadozery.pl/forum/maja-2011-warszawa-t4359.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubaa Napisano 14 Maja 2011 Share Napisano 14 Maja 2011 (edytowane) Podpinam się pod prośbę Marroma Za rok muszę tam być!! , poznaje tylko kose, sativa, theofila o ile sie nie myle i evul'a Edytowane 14 Maja 2011 przez Kubaa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos333 Napisano 14 Maja 2011 Share Napisano 14 Maja 2011 Jutro nad tym popracuję. Teraz już nie dam rady Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 14 Maja 2011 Share Napisano 14 Maja 2011 Mroczny Robert już zbiera ekipę na przyszły rok: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...N_%28120%29.jpg . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 14 Maja 2011 Share Napisano 14 Maja 2011 Hahahahahahaahhaha!!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 14 Maja 2011 Share Napisano 14 Maja 2011 (edytowane) Mam prośbę. Czy możecie podpisać kto jest kto na fotce Od lewej na górze: Mateusz Bielecki, Albert Janota, evulFarmer, Latos333, fly guy, Paulina, Theofil, Sativ, masiol90, ArturP (z P na końcu), David Svarc Od lewej na dole: Hubu, hddk, ja, kamil.sagan Edytowane 15 Maja 2011 przez Kosa1984 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 14 Maja 2011 Share Napisano 14 Maja 2011 Zrobili 300 fotek grupowych i wrzucili takie gdzie mam zamknięte oczy, omg. W tym roku było mega! Ludzie z forum dopisali, inni troche mniej.. Szczęśliwie wróciłem do domu i kładę się spać! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 14 Maja 2011 Share Napisano 14 Maja 2011 Od lewej na górze: Mateusz Bielecki, Albert Janota, evulFarmer, Latos333, fly guy, Paulina, Theofil, Sativ, masiol90, ArturP (z P na końcu), David Svarc Od lewej na dole: Hubu, hddk, ja, kamil.sagan Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 14 Maja 2011 Autor Share Napisano 14 Maja 2011 Dotarłem do domu, złoty trunek robi swoje Podsumowując- była mega. Klimat, ludzie, wszystko tak jak być powinno. Pozdrawiam pana Robercika!!! Wrzuć na luz stary Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 Dotarłem do domu, złoty trunek robi swoje Podsumowując- była mega. Klimat, ludzie, wszystko tak jak być powinno. Pozdrawiam pana Robercika!!! Wrzuć na luz stary Dotarłem do domu, PKP robi swoje 9 godzin w pociągu, 16 godzin w Wawce i z powrotem 9 godzin w pociągu Ale warto było jak diabli, było przefajnie i przewesoło Tylko czemu trzeba Was tak zmuszać do ujawniania się, że jesteście z forum? Na szczęście nie wszystkim udało się ukryć i zostali trafnie namierzeni i wyłuskani z tłumu A pan Robert jak chce być groźny, to niech nie biega wcześniej z krasnalem ogrodowym pod pachą, bo daje taki minus do rispektu, że nawet identyfikator i ponure spojrzenie tego nie nadrobią Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lothia Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 w przyszłym roku napewno więcej się ujawni,teraz zazdrosć zżera nieujawnionych Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 No tak, wiedziałem, że skończy się to zdjęciem z pinezkami na facebooku O co chodzi z tym Panem Robertem? Na wystawie byłem tylko godzinę i chyba coś mnie ominęło (prócz hektolitrów wypitych przez Was browarów) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos333 Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 Parę fotek ode mnie: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 W tym roku mniej fotek z powodu awarii sprzętu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
<kay> Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 Bardzo ładne zdjęcia Same fotografie pokazują, że tegoroczna wystawa zalicza się do tych udanych. Floralab jestem pod wrażeniem! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi