owadożer Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 Mi się podoba kwitnący cephal. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanRobert Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 (edytowane) Pozdrawiam panow z browarkami i zapraszam za rok.. Tylko tym razem wezcie cos dla mnie. Edytowane 15 Maja 2011 przez PanRobert Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 Kilka fotek ode mnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
may Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 to i ja podrzucę foty wystawa naprawdę fajna, szkoda, że nie miałam możliwości wczoraj się pojawić... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 dzbanki z zielonej skrzynki to czyje byly i czy zostal jeszcze na sprzedaz ten aristo ??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
may Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 dzbanki z zielonej skrzynki to czyje byly i czy zostal jeszcze na sprzedaz ten aristo ??? zielona skrzynka to chyba carnisana była... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos333 Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 Z tego co wiem to były dzbanki Davida, chłopaki z Carnisany tylko pomagali Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sadam8806 Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 dzieki... zagraliscie tak na gulu ze mnie nie byla az milo... za rok na pewno nie odpuszcze chociaz by sie walilo! widze ze wysawa sie udala i o to chodzi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 Z tego co wiem to były dzbanki Davida, chłopaki z Carnisany tylko pomagali Tak, ale chłopaki przywieźli chyba troche swoich kapturnic i jakieś helki. Do tego jeden boks wystawowy był ich. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 Pozdrawiam panow z browarkami i zapraszam za rok.. Tylko tym razem wezcie cos dla mnie. Ok, będzie Leszek dla Pana. Pozdrawiam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanRobert Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 Ok, będzie Leszek dla Pana. Pozdrawiam. Trzymam za slowo. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamik55 Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 Nawet sporo roślin było, kupiłem cefala i rosiczkę, ale trochę drogo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 Fajnie fajnie i troszke zazdroszcze , poniewaz pamietam jeszcze wystawe Nepenti . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawdia Napisano 16 Maja 2011 Share Napisano 16 Maja 2011 a mnie tam nie byłoooo ;(! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 16 Maja 2011 Share Napisano 16 Maja 2011 Zaluj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi