Klawdia Napisano 16 Maja 2011 Share Napisano 16 Maja 2011 przeciez zaluje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sativ Napisano 16 Maja 2011 Share Napisano 16 Maja 2011 Żałowanie już nic Ci nie da [chociaż trzeba przyznać ze chociaż malutką CZĘŚĆ swojej winy odkupiłaś, jakby był zapach to nawet połowiczne rozgrzeszenie by wjechało ] A co do wystawy- :P :P [beeep]ista impreza, fajnie było poznać pół forum live W przyszłym roku też przyjeżdżamy, już z ciekawszą ofertą sprzedaży:) Ale mam nadzieje ze chociaż wystawa TC się podobała:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lothia Napisano 16 Maja 2011 Share Napisano 16 Maja 2011 Sativ mój starszy troll kupił od Ciebie rosiczkę w słoiczku,coby w szkole mógł się chwalić na środowisku i nie uszkodzić po drodze,mam nadzieję,że roślinka drogę do szkoły przeżyje bez uszczerbku ,a ja nabyłam pigmejkę tylko musze teraz wczytać się co do jej hodowli dokładniej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 16 Maja 2011 Share Napisano 16 Maja 2011 Atmosfera była świetna, miło było poznać ludzi z forum Na przyszłość mała prośba do forumowiczów którzy zechcieli się nie ujawniać, żeby nie powtarzali tego błędu, bo z tego co wiem do co najmniej kilku takich było, a zawsze fajniej się dowiedzieć że z forum i zamienić chociaż słówko I to w odniesieniu do każdej wystawy czy giełdy, a jak kogoś nie kojarzymy mimo że powinniśmy to też proszę krzyczeć i oczywiście chwalenie się swoimi sukcesami hodowlanymi jest mile widziane Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lothia Napisano 19 Maja 2011 Share Napisano 19 Maja 2011 dostałam kilka zdjęć od koleżanki i pozwolenie na ich wklejenie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi