Skocz do zawartości

14-15 maj Warszawa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 154
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Żałowanie już nic Ci nie da ;) [chociaż trzeba przyznać ze chociaż malutką CZĘŚĆ swojej winy odkupiłaś, jakby był zapach to nawet połowiczne rozgrzeszenie by wjechało ;)]

A co do wystawy- :P :P :P :P :P

[beeep]ista impreza, fajnie było poznać pół forum live ;)

W przyszłym roku też przyjeżdżamy, już z ciekawszą ofertą sprzedaży:) Ale mam nadzieje ze chociaż wystawa TC się podobała:D

Odnośnik do odpowiedzi

Sativ mój starszy troll kupił od Ciebie rosiczkę w słoiczku,coby w szkole mógł się chwalić na środowisku i nie uszkodzić po drodze,mam nadzieję,że roślinka drogę do szkoły przeżyje bez uszczerbku :),a ja nabyłam pigmejkę tylko musze teraz wczytać się co do jej hodowli dokładniej.

Odnośnik do odpowiedzi

Atmosfera była świetna, miło było poznać ludzi z forum :D

Na przyszłość mała prośba do forumowiczów którzy zechcieli się nie ujawniać, żeby nie powtarzali tego błędu, bo z tego co wiem do co najmniej kilku takich było, a zawsze fajniej się dowiedzieć że z forum i zamienić chociaż słówko ;) I to w odniesieniu do każdej wystawy czy giełdy, a jak kogoś nie kojarzymy mimo że powinniśmy to też proszę krzyczeć i oczywiście chwalenie się swoimi sukcesami hodowlanymi jest mile widziane :D

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.