Mangusta Napisano 23 Marca 2011 Share Napisano 23 Marca 2011 witam mam wielką prośbę: poszukuję osoby, które zbierają minerały, mają cyfrowy aparat fotograficzny, mogą zrobić zdjęcia swoim minerałom i wyslać je do mnie. Od niedawna wraz z kolegą prowadzę mały portal przyrodniczy (głównie chemiczny, przynajmniej narazie) i dla celów dydaktycznych tworzymy galerię zdjęć chemicznych - odczynniki chemiczne, minerały, sprzęt lab., itp. Garść zdjęc odczynników i sprzętu juz mamy (choć mile widziane są dalsze), ale minerałów mało. Jesli ktoś byłby zainteresowany pomocą, albo dalszymi informacjami, piszcie. z góry dzięki za pomoc (bo wierzę, że chętni się znajdą) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubaa Napisano 23 Marca 2011 Share Napisano 23 Marca 2011 Moja ciocia uczy chemii, minerałami też się interesuje, i kiedyś właśnie niektóre mi pokazywała. Zapytam jej czy by mi pożyczyła i porobię zdjęcia jak co. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi