witek_91 Napisano 29 Kwietnia 2006 Share Napisano 29 Kwietnia 2006 Na razie mam tylko drosere capenis albe i red (malutkie) i muchołówkę amerykańską regular form. Oto ich zdjęcia: Muchołówka - pułapka makro Muchołówka z góry: Drosera capensis alba (na razie ma 1,5 cm średnicy) : I jeszcze widok na całą (jak na razie skromną) hodowlę: Powiedzcie co o nich sądzicie. POzdrowienia dla wszyskich hodowców Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianus Napisano 29 Kwietnia 2006 Share Napisano 29 Kwietnia 2006 muchołowka bardzo ładna reszta roslinek mała ale szybka urosną Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KingPiotrek Napisano 30 Kwietnia 2006 Share Napisano 30 Kwietnia 2006 No fajną masz ta muchołówke. Miałem podobną ale mi ją szlag trafił Te capensis masz fajnie malutkie A w tych 23 doniczuszkach czarnych kwadratowych co tam hodujesz?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek_91 Napisano 30 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2006 W tych doniczkach to wszystko drosera capenis alba (około 50 roślinek) i drosera capenis red (również około 50 roślinek) w tej okrąglej doniczce w czerwonej podstawce rosną d.c. alba, tylko, że one są karmione owocówkami regularnie i sprawdzam jak szybko wtedy rosną. PS. Na samym dole wysiałem ATURI, ale minął miesiąc i sie kielki ni pokazały i chyba nasionka zgniły. Jeżeli ktoś może wiedzieć co moglem zrobić w jej hodowli nie tak niech napisze prosze. Z góry dzięki. I pozdrowienia dla Wszyskich . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi