bou-bou Napisano 31 Marca 2011 Share Napisano 31 Marca 2011 Witajcie. Jakiś czas temu zwiedzałem ten obiekt i zdecydowałem pokazać Wam fotografie tam zrobione: Pozdrawiam. PS. Chętnie przyjmę rośliny owadożerne z nadwyżek hodowlanych. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErysFR Napisano 31 Marca 2011 Share Napisano 31 Marca 2011 Robi wrażenie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawdia Napisano 31 Marca 2011 Share Napisano 31 Marca 2011 (edytowane) supeeer Edytowane 31 Marca 2011 przez Klawdia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theofil Napisano 31 Marca 2011 Share Napisano 31 Marca 2011 No konkretna szklarenka, jakby nie było cały dzień zwiedzania i to było by za mało Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 31 Marca 2011 Share Napisano 31 Marca 2011 Wunderbar! Die Sumpfkrügen sind sehr schön. Aber Wilhelma Botanischer Garten in Stuttgart ist ein bisschen besser . No ale fajne fotki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 1 Kwietnia 2011 Share Napisano 1 Kwietnia 2011 A ja powiem, że słabo zdecydowanie wiecej roslin i lepsze kompozycje maja w libercu w czechcach. To jak by nie było forum o owadożęrach i te szklarnie oceniam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi