kubusszerokopasmowy Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 Witam. Czy mógł by mi ktos pomóc w Identyfikacji moich roslin, ponieważ chce je podpisac bo sie juz w nich gubie . wysyłam po 2 foty każdej rośliny. pozdrawiam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 Rosiczki to spatulaty, a kaptury muszą mieć ładniejsze liście żeby dokładniej ocenić. Podejrzewam ze to moze być mitchelliana albo juthatip. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubusszerokopasmowy Napisano 4 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2011 spatulaty ? jakoś każda sie rużni od siebie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Husky Napisano 4 Kwietnia 2011 Share Napisano 4 Kwietnia 2011 mi to przypomina tokaiensisy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 5 Kwietnia 2011 Share Napisano 5 Kwietnia 2011 Ponumeruj zdjęcia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 5 Kwietnia 2011 Share Napisano 5 Kwietnia 2011 Co do kapturnicy to moim zdaniem 'Farnhamii' lub mitchelliana. 1,2 i 3 zdjęcie spatulaty a reszta to tokaiensisy. Jak się myle poprawić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi