myczek Napisano 16 Kwietnia 2011 Share Napisano 16 Kwietnia 2011 Prosze o identyfikacje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 16 Kwietnia 2011 Share Napisano 16 Kwietnia 2011 Słabe zdjęcie ale wygląda jak ablomarginata red albo red speckled ... -> biały kołniez pod perystoma Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wormeater Napisano 16 Kwietnia 2011 Share Napisano 16 Kwietnia 2011 Kupiłem ostatnio coś takiego w Casto za grosze i tez miałem problemy z identyfikacja. Jakiś tydzień temu widziałem podobnego dzbanka na aukcji Allegro, sprzedawanego jako 'Gentle', ale tez zwróciłem uwagę na biały kołnierz... Czekam aż wykształci u mnie w terrarium dzbanek od początku do końca, bo większość jest jakby nierozwiniętych, a część już przekwitniętych. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myczek Napisano 16 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2011 włąsnie ten tez jest z castoramy z łodzi!! 8.90 ;P heh no to ciekawe myslałem ze to ten z którys takich popularnych o ktorych czesto mowa! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 16 Kwietnia 2011 Share Napisano 16 Kwietnia 2011 Albomarginata 'red speckled' w takim rozmiarze za 9 zł w supermarkecie??? Nie ma bata, jadę do OBI przejrzeć czy też coś tam mają Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wormeater Napisano 16 Kwietnia 2011 Share Napisano 16 Kwietnia 2011 Ja go własnie wziąłem, bo nie spotkałem ani razu w zadnym markecie i już z daleka było i po liściach i po dzbankach widać, ze to nie ventrata. Specjalnie wybrałem roślinę, która miała odrosty i wczoraj własnie rozsadziłem otrzymując trzy roślinki różnych rozmiarów:) Kupiłem go w Casto w Katowicach jakby ktoś szukał... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubaa Napisano 17 Kwietnia 2011 Share Napisano 17 Kwietnia 2011 Hehe, dziwne, Człowiek sprawdź czy tam Jambanów nie mają Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myczek Napisano 17 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2011 Człowiek to ile jest warty taki dzbanecznik ?! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubaa Napisano 17 Kwietnia 2011 Share Napisano 17 Kwietnia 2011 ok. 30zł Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi