neo_constantine Napisano 30 Kwietnia 2006 Share Napisano 30 Kwietnia 2006 STRASZNIE CHODZĘ PODBUZOWANY W TEJ CHWILI! Moja mama zmarnowała mi najlepszą rośłinę w mojej kolekcji TAK WYGLĄDAŁA PRZED MOIUM WYJAZDEM: SARRACENIA a TO JEST JEJ WRAK : dzisiaj zrobione zdjęcie (jestem podłamany) WRAK CO SIĘ STAŁO NA BOGA :( :( :( Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DSArtur Napisano 30 Kwietnia 2006 Share Napisano 30 Kwietnia 2006 Jaaaa co się z nią stało była taka ładna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 30 Kwietnia 2006 Share Napisano 30 Kwietnia 2006 Alaaa....a czym mama podlewala roslinke?a mzoe ja przysmazylo?hmmm Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_constantine Napisano 30 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2006 Podlewała - czyli widocznie została przysmząona - była taka piękna Rety co robić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 30 Kwietnia 2006 Share Napisano 30 Kwietnia 2006 Ale widze ze idzie pelno młodych pulapek,już niedlugo na pewno odzyska swoja urode :smile: .Głowa do góry Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 30 Kwietnia 2006 Share Napisano 30 Kwietnia 2006 Przysmarzylo ją troszke hyba. Ale mam nadzieje ze sie zrehabilituje i wróci do poprzedniej formy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_constantine Napisano 30 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2006 Mama w ramach rekompensaty zaproponowała mi 170zł :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: i oto co za to kupię: Sarracenia psittacina Rozmiar M - cena detaliczna 10,99 zł 10,99 zł Dionaea muscipula 'Giant' Rozmiar XS - cena detaliczna 12,99 zł 12,99 zł Drosera paleacea ssp. roseana Rozmiar XL - cena detaliczna 5,99 zł 5,99 zł Pinguicula emarginata x weser Rozmiar S - cena detaliczna 5,99 zł 5,99 zł Nepenthes x 'Ventrata' Rozmiar L - cena detaliczna 39,99 zł 39,99 zł Sarracenia x 'Catesbei' Rozmiar M - cena detaliczna 12,49 zł 12,49 zł Podłoże do muchołówek i kapturnic 1 L - cena detaliczna 6,50 zł 6,50 zł Podłoże do rosiczek 1 L - cena detaliczna 1,99 zł 5,97 zł Dionaea muscipula 'Sawtooth' Rozmiar S - cena detaliczna 24,99 zł 24,99 zł Razem: 140,90 zł Napaliłem się na Dalingtonie ale niestety nie ma już w ofercie:) coś mi polecicie jeszcze ? zastanawiałem się nad tymi nowymi dzbanecznikami ale sam nie wiem... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DSArtur Napisano 30 Kwietnia 2006 Share Napisano 30 Kwietnia 2006 Ale ty masz farta ja też chce zeby mama mi przysmarzyła kapturnice Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pep3k Napisano 30 Kwietnia 2006 Share Napisano 30 Kwietnia 2006 Hehe.... szkoda, że ja nie mam mamy, która by mi cokolwiek zaproponowała za takie coś Sarracenia przypalona?? Nie znam się na nich zbyt dobrze, ale mi się wydaje, że Sarracenie jest bardzo trudno "przypalić" ?? Ja wziąłbym bym na Twoim miejscu jeszcze jakąś muchołówkę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DSArtur Napisano 30 Kwietnia 2006 Share Napisano 30 Kwietnia 2006 Ale jakie teraz ventraty szkoda ze niezamowilem troche pózniej roslinek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_constantine Napisano 30 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2006 Ventraty są teraz olbrzymie. A co do muchołowek chciałbym red piranha ale wątpie że mi się tak pięknie wybarwi ( wschodni parapet). :) :)a może cross teeth ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DSArtur Napisano 30 Kwietnia 2006 Share Napisano 30 Kwietnia 2006 Na bank ci się wybarwi one juz przy malym sloncu sie wybarwiaja Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 30 Kwietnia 2006 Share Napisano 30 Kwietnia 2006 No to fajnie miec taką mame 170 zł za spalenie sarraceni ona nawet tyle wara nie jest chyba ale jak sie ją ma od 'malutkiego' i sie do niej przywiąze to jest bezcenna P.S. Ale jakie teraz ventraty szkoda ze niezamowilem troche puzniej roslinek puzniej?? pisze sie później Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 30 Kwietnia 2006 Share Napisano 30 Kwietnia 2006 Czy ją słońce spaliło - wątpię. Raczej została przesuszona (i to ostro) albo... albo stała na dworze i przemarzła a co bardziej prawdopodobne - została podlana nawozem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 30 Kwietnia 2006 Share Napisano 30 Kwietnia 2006 Jeśli po czasie gdy nie miała za duzo słońca została nagle wystawiona na ostre słonce to mogło ją troszke przysmażyć. ( Teraz już to wiem, człowiek uczy sie na błędach... ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi