Keriel Napisano 30 Kwietnia 2006 Share Napisano 30 Kwietnia 2006 Bardzo ciekawa rekompensata. Pewnie wielu z nas może Ci pozazdrościć (miedzy innymi ja). Jak ja mowie ze jak wyjade to ma sie zaopiekowac i dam jej wskazówki to dziwnie mna mnie patrzy moja mama :shock: heh PS- Szczęście w nieszczęściu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bugstraps Napisano 30 Kwietnia 2006 Share Napisano 30 Kwietnia 2006 jak na moje oko to roślina straciła stare zimowe liście i teraz zaczyna rosnąc na wiosnę, normalna kolej rzeczy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 30 Kwietnia 2006 Share Napisano 30 Kwietnia 2006 Jak w tamtym roku na wakacje wyjechałam ( 2 tygodnie ) to miała sie opiekować nimi babcia, ale ostatecznie moje jedyna wtedy roślinka (capensis) wylądowała u chłopaka. (I tak sie jej spodobało ze pierwszy ped kwiatowy wypuściła :grin: ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krystek Napisano 30 Kwietnia 2006 Share Napisano 30 Kwietnia 2006 więc Twoja mama nic nie zawiniła? hehe, ale trochę kasy straci Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi