Kosa1984 Napisano 18 Kwietnia 2011 Share Napisano 18 Kwietnia 2011 Hej. Proszę o identyfikację tej rośliny: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 18 Kwietnia 2011 Share Napisano 18 Kwietnia 2011 Nie dałoby się zrobić zdjęć w lepszym <jaśniejszym> świetle? Jeśli ne to jakiego koloru są dzbanki na zewnątrz i w środku? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 18 Kwietnia 2011 Share Napisano 18 Kwietnia 2011 (edytowane) Wygląda na kwiaciarnianą N. 'Rebecca Soper'... Podobna do tej? http://www.rosliny-owadozerne.pl/index.php...ost&p=96654 Edytowane 18 Kwietnia 2011 przez hddk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 18 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2011 Niestety zdjęcie robiłem w pokoju północnym, a już późno, więc zdjęcia ciemne, ale mimo tego kolory nie są szczególnie przekłamane. Dzbanki są bardzo ciemne, miejscami brązowe (nie przysychają hehe). Też obstawiałem 'Rebeccę Soper', ale czy ona nie powinna mieć jasnego wnętrza dzbanków? Dzbanki mojej rośliny są w środku tak samo ciemne, jak na zewnątrz. Dziękuję za odpowiedzi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anorak98 Napisano 18 Kwietnia 2011 Share Napisano 18 Kwietnia 2011 Z tego co patrzę po zdjęciach, to niektóre maja jasne wnętrza. A sanguinea to to czasem nie jest? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 18 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2011 Ok, są trochę jaśniejsze, ale myślałem, że 'Rebecca Soper' ma jeszcze jaśniejsze. Inna sprawa, że akurat na dzbankach to znam się jak wilk na dzbankach. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubaa Napisano 18 Kwietnia 2011 Share Napisano 18 Kwietnia 2011 Gdzie tam sanguinea... Mi to również przypomina marketową rebecce. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 18 Kwietnia 2011 Share Napisano 18 Kwietnia 2011 HDDK trafił, to popularna krzyżówka, nie wiadomo czemu w niektórych kwiaciarniach podpisywana także jako "Judith Soper'. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi