Cephalotus Napisano 23 Kwietnia 2011 Share Napisano 23 Kwietnia 2011 Czekamy. Zrób jak napisał Kosa. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stig25 Napisano 26 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2011 Dzisiaj roślinka trafiła do kwaśnego torfu ;] Mam nadzieje, że szybko wróci do zdrowia !!!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 Teraz woda w podstawce, na słoneczko i zobaczysz różnicę za 3-4 nowe liście. Stare oczywiście się już nie zmienią. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stig25 Napisano 27 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2011 Teraz woda w podstawce, na słoneczko i zobaczysz różnicę za 3-4 nowe liście. Stare oczywiście się już nie zmienią. Jak się poprawi to dam fotki ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stig25 Napisano 2 Maja 2011 Autor Share Napisano 2 Maja 2011 Według mnie moja muchołówka zaczęła wracać do zdrowia i jest jej dobrze w tym torfie ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stig25 Napisano 21 Maja 2011 Autor Share Napisano 21 Maja 2011 Moja muchołówka wygląda nieżle i wypuszcza nowe pułapki które są coraz większe;] Stare pułapki wyrwałem ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stig25 Napisano 21 Maja 2011 Autor Share Napisano 21 Maja 2011 A i mam jeszcze jedno pytanie niedawno od wujka dostałem muchołówkę i niestety długo jej nie podlewał i ona prawie "zdechła" a teraz zaczeła z boku coś wypuszczać czyżby to była mała muchołówka ??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Intermedia Napisano 21 Maja 2011 Share Napisano 21 Maja 2011 Dla mnie to wygląda jak zwyczajna trawa, ale resztki muchołówki są jeszcze troszkę zielone, więc jest mała szansa, że odrośnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stig25 Napisano 21 Maja 2011 Autor Share Napisano 21 Maja 2011 Dla mnie to wygląda jak zwyczajna trawa, ale resztki muchołówki są jeszcze troszkę zielone, więc jest mała szansa, że odrośnie. Miejmy nadzieje że odbije ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamik55 Napisano 22 Maja 2011 Share Napisano 22 Maja 2011 Te stare pułapki były zielone? Bo jeśli tak to na przyszłość nie zrywaj zielonych pułapek (lub nawet "liśći" bez pułapki), ponieważ z nimi roślina lepiej rośnie - fotosynteza, itp... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stig25 Napisano 22 Maja 2011 Autor Share Napisano 22 Maja 2011 Te stare pułapki były zielone? Bo jeśli tak to na przyszłość nie zrywaj zielonych pułapek (lub nawet "liśći" bez pułapki), ponieważ z nimi roślina lepiej rośnie - fotosynteza, itp... Ok ale chciałem by wyglądała bardziej estetycznie ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stig25 Napisano 4 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2011 Temat do zamknięcia ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi