lukasz156 Napisano 23 Kwietnia 2011 Share Napisano 23 Kwietnia 2011 Witam serdecznie... Od kilku dni zastanawiam się co dzieje się z moją rosiczką. Ma jakieś 4-6cm.Wygląda ona trochę dziwnie, ponieważ od dołu jest zielona tak jak powinna,potem nagle wygląda jakby usychała a na samej górze pięknie się rozwija..Nie wiem czy każdy zrozumie o co mi chodzi więc dołączę zdjęcie. Jeśli ktoś jest w stanie wytłumaczyć mi o co chodzi będę wdzięczny.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 23 Kwietnia 2011 Share Napisano 23 Kwietnia 2011 Łoo... fajnie sobie wisi w powietrzu. A weź tak chwyć ją za tą łodygę jakąś pęsetką i wciągnij pod ziemię tak do tej rozetki? Tylko się nie pieść... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 23 Kwietnia 2011 Share Napisano 23 Kwietnia 2011 Zrob tak jak pisze Krzysiek (tylko ja zamiast pincety zrobil bym to recznie) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz156 Napisano 24 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2011 Mam 4 rosiczki podobnej wielkości i każda tak wygląda Dzisiaj zrobię tak jak mi radzicie. Dzięki serdeczne A przy okazji Wesołych Świąt Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi