jazon Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 Witam Chcąc dziś podlać rośliny wlałem trochę wody demineralizowanej z 5 litrowej bańki do konewki. Zacząłem podlewać kapturnicę, ale moją uwagę przykuł odgłos pieniącej się wody taki jak przy mocno gazowanej wodzie mineralnej. Przestałem podlewać zajrzałem do konewki i faktycznie wyglądało to jak spieniona woda mineralna, lecz zapach jakiś taki dziwny. Zajrzałem do bańki 5L i ujrzałem tak jakby białe fusy gęsto pływające w wodzie a do tego dość intensywny zapach tak jak by winny, jak przy fermentacji. Gdy kupiłem tą wodę wszystko było ok. O co biega? Miał ktoś taki przypadek? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubaa Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 Hmmm, może w środku, był jakiś nawóz? Albo ktoś przed Tobą podlewał nawozem kwiatki? Popytaj w rodzinie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazon Napisano 26 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2011 Nie nikt nie używał ostatnio żadnego nawozu. Nikt nie rusza tej wody bo nastraszyłem wszystkich, że to trucizna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi