Bernardyno Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Drosera prolifera czy mógłby mi ktoś napisać jak hodować tę rosiczkę. Mam rosiczkę 2 miesiące i stoi w miejscu jest w miejscu zacienionym i ma lekko wilgotne podłoże co jest źle? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Stoi na parapecie czy w terrarium. Jaka wilgotność jest dookoła niej? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bernardyno Napisano 3 Maja 2011 Autor Share Napisano 3 Maja 2011 Stoi na parapecie wilgotność raczej podwyższona bo mam tam także rosiczkę spatulata, aliciae,muchołówkę,kapturnice hybrid i 2 tłustosze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 To jak masz ją na parapecie luzem to ma małą wilgotność i pewnie dlatego stoi w miejscu. Przykryj doniczkę z roślinką jakimś pudełkiem czy czymś takim byle przeźroczystym!! Chodzi o światło i porób dziurki. Chyba że masz jakieś akwarium małe lub terra. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bernardyno Napisano 3 Maja 2011 Autor Share Napisano 3 Maja 2011 Mam przezroczyste pudełko zakryje folią i porobię dziurki. Ok dzięki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi