myczek Napisano 4 Maja 2011 Share Napisano 4 Maja 2011 To moja pierwsza helka i niewiem czy to normalne czy cos jest nie tak ?! Zdj niezbyt wyraźne no ale chwilowo nie mam nic lepszego! Dodam ze nie wszystkie sa brązowe tylko te co widac na zdj ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 4 Maja 2011 Share Napisano 4 Maja 2011 Opowiedz o warunkach w jakich ją trzymasz, ale jeżeli są spoko to jest to normalne, stare liście musza kiedyś w końcu obumrzeć. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myczek Napisano 4 Maja 2011 Autor Share Napisano 4 Maja 2011 2x39 Sylvania Grolux/GRO Narva Daylight/865 wilgotnosc sporą ok 80 % tyle wzkazoje hygrometr exo terry ( pewno oszukoje z tego co czytałem) no i nawilzac zpowietrza smiga prawie przez cały dzien temp w dzien 24 w nocy 18 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 4 Maja 2011 Share Napisano 4 Maja 2011 No to tak jak wspomniałem, stare liście usychają - to normalne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myczek Napisano 4 Maja 2011 Autor Share Napisano 4 Maja 2011 Aham to w takim razie dzięki bardzo za odp! a jedno pytanie jeszcze to moge odcinac to co brązowe? czy poczekac az cały kielich zbrązowieje i wtedy go chlasnąc? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 4 Maja 2011 Share Napisano 4 Maja 2011 Powiem Ci, że u mnie bywa tak, że kielich uschnie do połowy, a dalej już mu się nie chce , więc możesz chlasnąć teraz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myczek Napisano 4 Maja 2011 Autor Share Napisano 4 Maja 2011 (edytowane) Ok dzięki ci bardzo za pomoc !! Edytowane 4 Maja 2011 przez myczek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi